Általános Szerződési Feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) GEMMA 5000. Bt. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.ritualtanc.com weboldalon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek). Az ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely a www.ritualtanc.com weboldalon keresztül történik, függetlenül attól, hogy annak teljesítése Szolgáltató vagy közreműködője által történik.

A SZOLGÁLTATÁS ÜZEMELTETŐJE

Név: GEMMA 5000 Bt.
Székhely és levelezési cím: 2084 Pilisszentiván, Károlyhegyi dűlő 2083/5. hrsz.
Telefon: +36 30 459 7856
E-mail: info@ritualtanc.com
Adószám: 20569770-1-13
Cégjegyzékszám: 13 06 035314

A MEGVÁSÁROLHATÓ SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE (továbbiakban: Szolgáltatás)

Szolgáltató által készített, letölthető hanganyagok.

Szolgáltató jogosult a Szolgáltatás tartalmát egyoldalúan megváltoztatni, illetve jogosult a Szolgáltatás nyújtását felfüggeszteni, abbahagyni.

Szolgáltató kizárólagos tulajdonosa a Honlapnak, illetve a letölthető hanganyagoknak.

A Honlap egyes szolgáltatásainak megvásárlásával a Ügyfél és a Szolgáltató között szerződés jön létre.

A szerződés alapján a Ügyfél jogosulttá válik a Szolgáltatás igénybevételére. A szerződés határozatlan időre jön létre.

A VÁSÁRLÁS MENETE, MEGRENDELÉS

Letölthető termék vagy szolgáltatás esetében Ügyfél csak a törvényben meghatározott adatainak megadásával tud vásárolni.

Ügyfél kiválasztja az oldal kínálatából a megfelelő terméket, ezzel az adott termék megrendelő aloldalára jut. Itt a megrendelő űrlap kitöltését követően tud fizetni.

A megrendelő oldalból való kilépéssel a termék vagy szolgáltatás megvásárlása törölhető, a rendszer ilyen esetben semmilyen megadott adatot nem tárol.

A számlázás adatainál azt a nevet szükséges megadni, akinek a nevére az Ügyfél a számlát kéri és cég esetében a cég nevét is.

Letölthető termék vagy szolgáltatás esetében csak Magyarországi számlázási címet tudunk elfogadni.

Sikeres vásárlást követően a számlát automatikusan, pdf formátumban a megadott e-mail címre küldjük.

Az Ügyfél a következő fizetési módok közül tud választani: bankkártyás fizetés.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül történik.

Az Ügyfél a „Megvásárolom” gombra kattintva átirányításra kerül a Barion biztonságos kommunikációs csatornával ellátott fizetési oldalára, ahol az Ügyfél még egyszer ellenőrizheti, hogy a megvásárolni kívánt termék, vagy szolgáltatás vételára helyes-e.

A Barion fizetési oldal adattartalma titkosított és védett, tartalmáról a Szolgáltató sem szerez tudomást. A tranzakció során a bankkártyaszámot, a kártya lejárati idejét, és a biztonsági kódot kell megadni. A Barion kéri az Ügyfél email címét, mely címre a vásárlásával kapcsolatos információkat küld. A biztonsági kód a Visa és Mastercard esetében a kártya hátoldalán, az alárírási mezőben található 3 jegyű kód, American Express kártyák esetében a kártya elülső oldalán található 4 jegyű kód. Az Ügyfélnek lehetősége van belépni a Barion tárcájába és onnan teljesítenie a fizetést bankkártyájával vagy Barion egyenlegével. A fizetés teljesítéséhez az Ügyfélnek igazolnia kell, hogy elolvasta a Barion Általános Szerződési Feltételeit, a Kondíciós listáját és az Adatvédelmi szabályzatát, a megfelelő helyen történő pipálással. A Fizetek gombra kattintva az Ügyfél elindítja a tranzakciót. A tranzakció elindítását követően a kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége, fedezeti és vásárlási limit kerül ellenőrzésre a kártyakibocsátó bank által. Amennyiben a kártyaadatok az ellenőrzést követően megfelelőnek bizonyulnak, a fizetendő összeget a bank zárolja a kártyán. Az összeg számlán történő terhelése számlavezető banktól függően néhány napon belül következik be.

A Barion rendszerében elfogadott kártyák a következők: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express.

Sikeres fizetés esetében az Ügyfél visszakerül RituálTánc oldalára.

Az Ügyfélnek lehetősége van fizetés nélkül visszatérnie a RituálTánc oldalára. Ez esetben a számla nem került kifizetésre, a rendelést a Szolgáltató sikertelennek tekinti.

A Barion Payment Zrt., tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, a 2011-es Elektronikus Pénzről szóló EU direktíva és a 2013. évi CCXXXV. törvény alapján.

Engedély száma: H-EN-I-1064/2013 | Intézmény azonosító: 25353192

Bankkártyás fizetés fejében a Szolgáltató többletdíjat nem számít fel.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

Az Ügyfél és Szolgáltató közötti szerződések részletes szabályairól szóló feltételeit a 45/2014. (II.26.) számú Kormányrendelet határozza meg, mely szerint a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom szolgáltatása (online letölthető anyagok) esetén az online megrendelés teljesítése után a sikeres bankkártyás fizetést követően az elállási jog megszűnik – a megvásárolt termék azonnal az Ügyfél rendelkezésére kerül, és azt visszaszolgáltatni nem tudja. Az Ügyfél nem mondhatja fel a szerződést, ha előzetes beleegyezését adta ahhoz, hogy a szerződés teljesítése a felmondási határidő letelte előtt megkezdődjön, és a beleegyezés megadásával egyidejűleg nyilatkozik annak tudomásulvételéről, hogy a beleegyezéssel elveszti felmondási jogát.

A VÁLTOZÁS JOGA ÉS FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal/honlap, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében.

A weboldalon található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát Szolgáltató fenntartja.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget olyan működési hiba esetén, amely meggátolja a Ügyfél, hogy a Szolgáltató honlapjához csatlakozzon vagy a megrendelését leadja.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Ügyfél számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatt felmerült esetleges károkért.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget olyan – elsősorban számítástechnikai vírus okozta – károkért, amelyek a Ügyfél számítástechnikai berendezésében vagy egyéb tulajdonában a belépés, a szolgáltatások, a weboldal használata, illetve elektronikus levelezés során keletkezett. Előbbiek alapján a Ügyfél köteles a weboldalon található dokumentumok, információk letöltését megelőzően gondoskodni a megfelelő vírusvédelemről.

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

  • Minden esetben a fizetendő (bruttó) ár látható, és magyar forintban értendő. Azaz a megjelenő árak a fizetendő végösszeget mutatják. A szolgáltató alanyi adómentes.
  • A megrendelésről minden Ügyfél elektronikus formában (e-mailben) visszajelzést kap. Pontatlan, hiányos regisztrációval történő megrendelést nem áll módunkban elfogadni.
  • Bárminemű kérést, észrevételt, esetleges reklamációt a fenti elérhetőségeken várunk.