Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem és imádom!”

A tér és irányérzék mindig is nagyon fontos volt az ember számára, hogy meghatározhassa a helyét a Földön, és haladhasson kitűzött céljai felé.
Amikor még nem voltak autópályák és táblák mindenütt, akkor az emberek az egyszerű térképek, a csillagok állása, a szél fújása és a belső megérzéseik alapján is képesek voltak tájékozódni.
Sajnos manapság gyengül ez a képességünk, és már nem igazán tudunk GPS nélkül tájékozódni a térben. Ezzel átadjuk magunkat a gépek vezérelte társadalom mítoszának, ami belül is egyfajta elveszettséget okoz.

Az irányok ugyanis tápláló és éltető energiákat közvetítenek felénk. A természeti népek hálaadó oltárokat építettek és építenek ma is a templomokban, az otthonokban és a közösségi terekben, hogy beinvitálják, meghívják azokat a szellemi erőket, amelyek segítségünkre vannak. Ezzel a rítussal egy egészen más világképet erősítettek meg magukban – a természet és az ember szent kapcsolatát.

“Arcoddal, hátaddal és két oldaladdal bármely pillanatban beállhatsz a négy égtájnak megfelelően. Amint megszoktad ezt az érzést, aktiváld magad az összes égtáj felé. Ezáltal egyre tudatosabb leszel a felkelő és a lenyugvó Nap – az életerő és az energia forrása – helyzetével kapcsolatban, és érzékennyé válhatsz arra, hogy a pólusok és az Egyenlítő miként kapcsolnak össze a Föld útjával. Ha képes vagy betájolni magadat a földön, akkor az egyes irányok szellemiségét is megérezheted.”
(Barbara Hand Clow: Kilenc dimenzió alkímiája)

Tájékozódjunk hát együtt, hangolódjunk a hét irányba és kapcsolódjunk össze a szellemi segítséggel, amit onnan kapunk!

Oktató:

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!