Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

A Szerető akkor ébred fel a legkönnyebben, ha megérzi a másikból áradó energiát.
Olyan ez bennünk, mint egy láthatatlan kereső sugár, egyfajta magnetizmus. Letapogatja a környezetet, érzékeli az embereket, a hangulatokat, energiákat. Tudattalanul is vonzza mindazt, amivel kiegészülni vágyik, amivel kapcsolódva újra életteliség árasztja el.
Engedd meg magadnak egy pillanatra ezt az érzést.

Milyen az, ha hagyod, hogy vonzerőd kiáradjon belőled?

Jó esetben sokunk egyfajta tágulást, nyílást, izgalmat érzékel. Máskor viszont bekapcsolhat a szégyen, az elzárkózás és a megmutatkozástól való félelem is. Ha belegondolunk partnerkapcsolataink történetébe, biztosan megtaláljuk azokat a feldolgozatlan témákat, fájdalmakat, amelyek szabotálhatják és megakadályozhatják a vágyott kapcsolódást.
Ebben az időszakban érdemes teret és időt szánni ezeknek a helyzeteknek a gyógyítására.

Mint mindegyik archetípus, a Szerető is fejlődni, érni, kibontakozni vágyik az életünkben. Általában attól szenvedünk, ha gátat vetünk ennek a fejlődési folyamatnak és csak ismételgetünk.
Ha mindig ugyanúgy viselkedsz szeretőként, hasonló partnerekkel hasonló módon „játszol”, és már magadat is unod, akkor biztosan tudhatod, hogy egy karakter bőrébe bújtál. Itt az idő arra, hogy tágítsd a repertoárt és kilépj ebből a szerepből.

Ebben a mozgásmeditációban megint táncba hívjuk a belső Szeretőt. Most azzal a szándékkal csalogatjuk elő a megszokások kalitkájából, hogy új, esetleg még szokatlan szerepekbe bújva játsszon.
Ezen a mozgásmeditáción eltáncolhatod magad olyannak, amilyen nem szoktál lenni, amilyen még sosem voltál, amilyennek szeretnél lenni vagy éppen sosem akarnád…

Gyere és tapasztald meg ezt a játékos, tét nélküli felszabadulást! Engedj teret az újnak, a változásnak, az átalakulásnak!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 4.000,- Ft
Bérlet: 14.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

 • Regisztrálj a programra a - JELENTKEZEM A TÁNCRA - beküldésével. Kapni fogsz egy visszajelzést emailen és ezzel felkerülsz a részvételi listára. 
 • Helyszínen való befizetés esetén kérünk, érkezz min. 20 perccel a program megkezdése előtt, hogy legyen erre időd! A termet már 30 perccel a program előtt kinyitjuk és várjuk az érkezőket!

 • Ha előre meg szeretnéd vásárolni a belépődet vagy a bérletedet, megteheted online is a weboldal webshopján keresztül.
 • Ehhez a fenti - RituálTánc egyszeri belépő megvásárlása, vagy - RituálTánc bérlet megvásárlása - gombra kattints.
 • Ezután a webshopban tedd kosárba a választott belépődet.
 • Menj tovább a pénztárhoz és írd be a számlázási adataidat.
 • Folytasd a vásárlást és írd be a megjegyzésbe a választott mozgásmeditáció címét.
 • Válaszd ki, hogy banki átutalással, illetve bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Küldd el a megrendelést. Kapni fogsz egy automatikus választ és később egy emailt is a megrendelésedről. 
 • Ezzel felkerülsz a részvételi listára és várunk a táncon! 

 • Ha valami miatt elakadsz, vagy nem sikerül végigmenned a folyamaton, akkor írj nekünk egy emailt - mail@ritualtanc.com  - vagy egy messenger üzenetet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

FONTOS + INFÓK MÉG!!!

 • Kérjük, hogy rendeléskor a "megjegyzés" rovatba írd be melyik eseményre jelentkezel.
 • Bérlet vásárlása esetén is regisztrálj a programra! Ne felejtsd el, hogy bérleted 2 hónapig érvényes. Ha mégsem tudod lejárni, kérünk, időben add át másnak a bérletedet és erről értesíts minket emailen: mail@ritualtanc.com

 • A Juhar teremben 60 fő tud együtt táncolni. Regisztrációddal felkerülsz a részvételi listára, mely a jelenkezések időrendi sorrendjében töltődik fel. A helyszínen elsősorban az előre regisztált jeletkezők tudnak bejönni a terembe. A többiek - akik nem regisztráltak - az érkezés sorrendjében tudnak csatlakozni a 60 fő beteltéig.
 • Kérünk, hogy érkezz meg időben, akkor is, ha regisztráltál és/vagy előre megvetted a belépődet! A kezdés előtt 5 perccel ugyanis beengedjük a várakozókat.
 • Köszönjük megértésedet és együttműködésedet a gördülékeny szervezés érdekében!
 • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
 • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt. 

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Jelentkezem a táncra


  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!