Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

A Szerető akkor ébred fel a legkönnyebben, ha megérzi a másikból áradó energiát.
Olyan ez bennünk, mint egy láthatatlan kereső sugár, egyfajta magnetizmus. Letapogatja a környezetet, érzékeli az embereket, a hangulatokat, energiákat. Tudattalanul is vonzza mindazt, amivel kiegészülni vágyik, amivel kapcsolódva újra életteliség árasztja el.
Engedd meg magadnak egy pillanatra ezt az érzést.

Milyen az, ha hagyod, hogy vonzerőd kiáradjon belőled?

Jó esetben sokunk egyfajta tágulást, nyílást, izgalmat érzékel. Máskor viszont bekapcsolhat a szégyen, az elzárkózás és a megmutatkozástól való félelem is. Ha belegondolunk partnerkapcsolataink történetébe, biztosan megtaláljuk azokat a feldolgozatlan témákat, fájdalmakat, amelyek szabotálhatják és megakadályozhatják a vágyott kapcsolódást.
Ebben az időszakban érdemes teret és időt szánni ezeknek a helyzeteknek a gyógyítására.

Mint mindegyik archetípus, a Szerető is fejlődni, érni, kibontakozni vágyik az életünkben. Általában attól szenvedünk, ha gátat vetünk ennek a fejlődési folyamatnak és csak ismételgetünk.
Ha mindig ugyanúgy viselkedsz szeretőként, hasonló partnerekkel hasonló módon „játszol”, és már magadat is unod, akkor biztosan tudhatod, hogy egy karakter bőrébe bújtál. Itt az idő arra, hogy tágítsd a repertoárt és kilépj ebből a szerepből.

Ebben a mozgásmeditációban megint táncba hívjuk a belső Szeretőt. Most azzal a szándékkal csalogatjuk elő a megszokások kalitkájából, hogy új, esetleg még szokatlan szerepekbe bújva játsszon.
Ezen a mozgásmeditáción eltáncolhatod magad olyannak, amilyen nem szoktál lenni, amilyen még sosem voltál, amilyennek szeretnél lenni vagy éppen sosem akarnád…

Gyere és tapasztald meg ezt a játékos, tét nélküli felszabadulást! Engedj teret az újnak, a változásnak, az átalakulásnak!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!