Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Lassan a Halak jegyének végéhez érünk, hogy aztán a Nap bevilágítsa a Kos jegyét, a tavasz ébredésével…
Ez a mozgásmeditáció lesz az utolsó, melyben az Álmodó archetípussal kapcsolódunk.
Ugyan az Állatövi jegyek folytonos ciklusban járják táncukat az égen, ilyenkor mégis van egyfajta végpont. Hiszen a Halak jegyével véget ér egy ciklus, hogy aztán új erővel induljon egy új kör – remélhetőleg egy másik síkon.

Hiszen mi más lenne a cél, mint a folytonos, unalomig ismétlődő körforgást felváltani egy felfelé emelkedő spirállá!

Igen, ez az emberiség útja, az Ember hívása, kihívása.
Ez előtt állunk mi is, egyénenkét. Akár minden ciklus végén feltehetjük a kérdést: Vajon ez az évem is olyan volt, mint a többi? Vajon ugyanazokat a köröket futottam? Ki tudtam emelkedni a körből, vagy éppen belesüllyedtem a saját mélyembe?

Ezek a kérdések indítjuk el a táncunkat, hogy ráismerhessünk működéseinkre. De nem azért, hogy újabb kritikával bántsuk magunkat, hanem csakis annak a megtartó SZERETETNEK a jelenlétében, mely támogat abban, hogy újabb ciklusunkat Égi Lajtorjává álmodjuk!

Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!