Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

A következő táncunkban – mely az utolsó mozgásmeditációnk a nyári szünet előtt – a víz elemét idézzük meg.
Figyeld csak meg, hogy a víz hányféleképpen jelenik meg a természetben?
Láthatod és tapasztalhatod frissítő záporként, feltörő forrásként, sodró patakként, duzzadó folyóként, csendesen fodrozódó tóként, és végül, de nem utolsósorban hatalmas tengerként is.

Ebben a mozgásmeditációban mindezeket a minőségeket te is megtapasztalhatod, mivel mozgásunkkal ráhangolódunk a víz “arcainak” sokféleségére és ezzel együtt az Anya archetípusára is.

A Víz eleme a nyugalmat, az ellazulást, de a mélységet is szimbolizálja. Útja általában a legkisebb ellenállás felé tart, kikerülve az akadályokat, ami az emberek és szituációk vonatkozásában is igaz.
A létezés vérének is nevezik, hiszen víz nélkül nincs élet. A víz éltet mindent, táplálja a Földet, és életet ad számunkra.

Ha ez az őselem egyensúlyban van bennünk, akkor képesek vagyunk együtt áramolni életünk változó szituációival, ellazultnak érezzük magunkat, és elégedettség van bennünk. Folyékonyak és fogékonyak vagyunk, el tudjuk fogadni a helyzeteket olyannak, amilyenek. 
A Víz elem általában lágy, hűs és csendes, de lehet vadul tomboló, viharosan vad hullámzást kavarva. Mindezek a képek és minőségek bennünk is jelen vannak, saját Víz elemünkben – az asztráltestünkben, amit érzelem-testnek is neveznek.

Táncunkkal egyszerre idézzük a víz képeit és érzelmi szféránk folyamatait, ami megindítja asztrális testünk energiáinak tisztulását.

Oldódjunk fel együtt a vizek hullámaiban!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!