Események betöltése

Ünnep és tánc a végzet Istennőjével

Lehet-e az elmúlás Ünnep?

Október 23-án lépünk a Skorpió havába, mely a bennünk lévő mágikus transzformáció, mélyebb szintű átalakulás időszaka. Elengedni azt, ami idejétmúlt, ami elfeledett, eltemetett, s valójában leköti teremtő energiáinkat. Régi tárgyak, emlékek, fejlődésünket már nem támogató energiaszálak…

Ezen a RituálTánc mozgásmeditáción egy különleges utazásra hívlak benneteket, látogatást téve a hindu mitológia és a tantra világába. E belső utazáshoz Kali istennőt hívjuk segítségül, aki az átalakulás, a halál és újjászületés istennője. Kali egyik kezével a „ne féljetek” mudrát formázza, mely mint egy üzenet végigkísérhet minket az előttünk álló transzformáció és elengedés időszakán.

Ha kezünket nyújtjuk felé, és nem félünk tőle, megajándékozhat kincseivel és szeretetével.  Kali a legnagyobb Anya is egyben, hiszen a legnehezebb időszakokban is ott van mellettünk. Jelképezi énünk azon aspektusát, aki nem riad meg a változás viharaitól, sőt…

Ezen az alkalmon megtapasztalhatod az elmúlás ünnepléséből fakadó új energiát, mely táncba hív a változással! 🙂

Az út először önmagad mélységeibe vezet…

Mi az, ami megérett rá az életedben, hogy elengedődjön, amit régen elfeledtél, eltemettél, amit már „belepett a por és benőtt a pókháló”?

Mi az, amin már nincs mit megérteni, átdolgozni, fejleszteni, aminek már nem maradt más jövő csak a tűz transzformációs ereje? Amihez nem kell sem hozzátenni, sem elvenni, csak hagyni, hogy a tűz lángra lobbantsa…

Jai mata Kali azt jelenti, hogy köszöntjük a hatalmas Kali istennőt, tisztelve az életünkbe lépő átalakító erőt és energiát. Ezen a belső utazáson tudatosan meghívjuk életünkbe az ő erejét, s ünnepeljük elengedésre váró „belső tárgyaink” fellobbanását.

Ha tudod ünnepelni az életet, tudod ünnepelni a halált is. Mikor belélegeztél, és érzed, hogy jön a kilégzés, szorongasz-e a miatt, ami a következő pillanatban történni fog? Szorongasz-e előre a kilégzés miatt, vagy csak átadod magad a természet folyamatának?

A kulcs valójában az önátadásban rejlik. Ha önként megyünk, hittel és meggyőződéssel, hogy a kilégzést belégzés fogja követni, akkor nincs félelem, nincs szorongás. Nincsen vég, csak új kezdet.

Az elmúlás valójában az élet ünneplésére tanít.

Erre az Ünnepre hívlak most benneteket! Táncba a hulló falevelekkel, fellobbanó emlékekkel, s az új erővel, melyet Kali Istennő segítségével ébresztünk fel magunkban.

Várlak Benneteket szeretettel!

Jai Mata Kali,

Oktató: Lágler Zsófia


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!