Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem és imádom!”

A Pap/nő archetípus egyik fontos témája a bizalom. A bizalmat magunkkal hozzuk a lélek világából, ahol a szeretet az éltető levegőnk, a mindent összetartó mátrixunk.

Miután mindannyian archetipikusan „kiűzettünk a Paradicsomból” – kibújtunk a meleg és védelmező Anyaméhből – kénytelenek vagyunk elviselni több kevesebb olyan pillanatot, élményt, ahol ez az eredendő „szeretet-levegős-terünk” fájdalmas űrré, vagy éppen korlátozó ketreccé, netalán erőszakkal teli vadonná változik.

Ebben a dimenzióban a sorozatos bizalomvesztések tapasztalásai olyanokká tesznek bennünket, mintha láthatatlan sebekkel járkálnánk. Ezeket a sebeket persze begyógyítja az idő, de mégis ott marad egy heg az érzelemtestünkön, ahol kicsit keményebbé válunk. „Kemény az élet” – mondjuk bölcsen, és magunkkal is keményen bánunk, mert megtanultuk, hogy nem szabad bízni, hogy hazudnak nekünk, hogy megtévesztenek és becsapnak minket, hogy nem lehet bárkit szeretni, és nem éri meg nyitottnak, odaadónak lenni…
Érzéketlenek leszünk tehát, hogy felvértezzük magunkat. Az érzékenység tudattalanul félelmet ébreszt bennünk, mert összekapcsolódik a sebezhetőséggel és itt vissza is kanyarodhatnánk a gondolatmenet elejéhez.

Ugye te is ismered ezt?
Tudd, hogy ezekkel a tapasztalatokkal nem vagy egyedül, sőt ebben az egész emberiség a társad. 🙂

Ebben a mozgásmeditációban figyelmünket azokra az élményekre irányítjuk, ahol a bizalomvesztés kulcsfontosságú élményeit megszereztük. Láthatatlan sebeinket megpillantva átérezzük a mögöttük rejlő fájdalmat és a védekező páncéljaink leengedésével visszakapcsolódhatunk eredeti érzékenységünkhöz.
Rátalálhatunk lelkünk erejére, amire „támaszkodva” képessé válunk újra, immár tudatosan a bizalmat választani.

Ezt a mozgásmeditációt Horváth Gyuri vezeti.

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!