Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Jobbra menjek, vagy balra? Melyiket válasszam? Mindegyik tetszik, nem tudok dönteni… jaj, de félek, mert ha így döntök, elszalasztom a másik lehetőséget!
Mindannyian ismerjük ezeket a belső dilemmákat.
Néha jól tudjuk kezelni, máskor egészen beletekeredünk azokba a gondolatokba, amelyek hol az egyik, hol a másik verziót tartják fontosabbnak. Ilyenkor csak egy dolog garantált – az egyre nagyobb összezavarodás és elbizonytalanodás.

Ugyanúgy igaz ez akkor is, amikor magunkat próbáljuk meghatározni valamilyen helyzetben.
Hogyan viselkedjek? – kérdezzük ilyenkor? Lehetek őszinte, vagy inkább kerüljem a konfliktust? A múltkor gyengének érzetem magam abban a helyzetben… talán keményebben kellett volna reagálnom?
Ugye itt is érezzük a mélyben megbúvó bizonytalanságot.

Nagyon jellemző a Közvetítő archetípusra ez a fajta kettősség, ami egy magasabb szinten az életben törvényszerűen jelenlévő polaritásokkal kapcsol össze bennünket.
Ez a mozgásmeditáció abban segít, hogy megtapasztaljuk ezeket az ellentétpárokat. Ha ugyanis megértjük és elfogadjuk, hogy a teljesség a látszólagos ellentétek közötti hullámzó energiaáramlás, akkor könnyebben és szívesebben veszünk részt – hol az egyik, hol a másik pólust megjelenítve – az Élet csodálatos játékában.

Gyere, élvezd a kettősségek játékát és tudatosítsd, hogy a valódi biztonság csak a bizonytalanság elfogadásával lehetséges!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!