Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem és imádom!”

Következő mozgásmeditációnk arra a különös és ritka égi eseményre hívja fel a figyelmünket, mely most sok asztrológust, de az összefüggések kutatóit is egyaránt foglalkoztatja.
3 bolygó ál együtt – a Szaturnusz, a Plútó és a Jupiter és szeptember elején még a Mars is ad egy újabb löketet ehhez az Égi Tánchoz – mely természetesen minket is érint. Hiszen minden mindennel összefügg.

A helyzet az, hogy a valóban sorsfordító időszakban élünk. Ezt az előző néhány hónap történései is alátámasztják. Ha homokba dugjuk a fejünket, és nem foglalkozunk ezekkel a hatásokkal, akkor azoknak a táborát növeljük öntudatlanul is, akik a félelmen alapuló hozzáállást választják és így igyekeznek elhárítani a saját felelősségüket.
Ha viszont elé megyünk a dolognak, ha a nyitottságunk, a kíváncsiságunk és megértési szándékunk erősebb, akkor lehetőségünk van jól értelmezni az Égi Jeleket.

Táncunkkal mi is ráhangolódunk az Égi Üzenetre és engedjük, hogy megmutassa bennünk és általunk, hogy hogyan tudunk tudatosan együttműködni az Isteni Tánccal és megtalálni helyünket és szerepünket ebben a különleges koreográfiában.

Gyere, tarts velünk te is!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!