Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

A Harcos archetípus második mozgásmeditációja ösztöneink birodalmába kalauzol el bennünket.
Ösztönvilágunk tartalmazza azokat az évmilliós beidegződéseket, amellyel testünk fenntartja magát a mindenkori környezetben. Ösztöneink egyfajta mély, belső programok, amelyek zsigeri szinten hatnak, a pillanat törtrésze alatt hoznak döntéseket, melyek alapján reagál a rendszerünk a külvilág hatásaira.
Gondoljunk csak az “üss, vagy fuss” önvédelmi stresszreakcióra, mely mindannyiunkban működik.

Ösztönvilágunk felelős a túlélésért. Nem véletlenül nevezik állatiasnak az ösztönösséget, hiszen ezen a szinten hasonlóan működünk.

Ezen a táncon megidézzük az állatvilágot, hogy közelebb érezhessük magunkat ehhez a színtérhez. Megmozgatjuk alapvető ösztönkésztetéseinket és könnyedén táncba hívjuk testünk zsigeri működéseit. Hiszen itt rejlik belső erőnk nagy része, ezért fontos, hogy felszabadítsuk az esetleges letiltások, megítélések és gátlások hatása alól.

Mozgásmeditációnk célja, hogy szabadon hozzáférhessünk személyi erőnk minden aspektusához.

Erőre fel!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!