Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

„Minden RituálTáncon csodás és hatalmas belső változásokon mentem át, mióta elkezdtem járni. Nagyon szépen lehoz a testembe, életembe először vagyok benne tudatosan ennyit és egyre többet ennek köszönhetően. Elkezdtem nyitni egy nagyon zárt és merev énből, lecsiszolni a megkövesedett értékrendemet, ami már nem védelmez hanem inkább akadályoz, és elkezdtem megélni és megérezni azt, hogy milyen felszabadultan,  félelem és elvárás nélkül kapcsolódni önmagammal és másokkal.”

Dec. 22-én lesz a Téli napforduló, amikor a Napunk a Bak jegyébe lép át. A Lélekszíntér rendszerében a Mester archetípus időszaka kezdődik el. Erre készülhetünk fel következő mozgásmeditációnkkal.

A Fény születését ünnepeljük ilyenkor, hiszen az egyre rövidülő nappalok és hosszabb sötét órák megteszik a hatásukat a pszichénkben.
Már várjuk a fordulatot, amikor nem a sötétedésre, hanem a világosodásra hangolódhatunk. Maga a Karácsony ünnepe is ezt jelképezi. A magasabb világokból áradó fény útmutató jellegét a betlehemi csillag szimbolizálja, melynek fénye elvezet Jézushoz, a később Krisztussá váló Felemelkedett Mesterhez.

De mit jelent mindez önmagunkon belül?

Bennünk is felébreszthető a mesteri tudatosság. De ehhez csak akkor férhetünk hozzá, ha mi magunk is átmegyünk egy olyan beavatási úton, melyet ő is mutatott az emberiségnek.
Mielőtt elhamarkodottan túl nagynak és távolinak ítélnéd ezt a célt, gondold végig azt, hogy minden út az Első Lépéssel kezdődik, bármilyen messzire is vezet. És archetípusos lélek utunkhoz mindenképpen hozzátartozik a Mesterré válás folyamata is.

Ezen a mozgásmeditáción úgy kapcsolódunk ehhez a témához, hogy először is megkeressük azokat az ügyeinket, céljainkat, elindított dolgainkat, amelyek már csak terhet jelentenek nekünk. Ez azért van, mert lidércfényeket követünk ilyenkor. Lelkünk állít béklyót, így próbálva jelezni, hogy rossz az útirány.
De mi gyakran nem hallgatunk a belső hangra. Sokszor cipelünk a hátunkon olyan súlyokat, amiket egyszerűen csak le kéne tennünk, de meg se kérdőjelezzük őket. Talán megszoktuk, talán furcsa lenne a könnyűség, talán nem tudjuk elképzelni, hogy kik lennénk ezek nélkül… És közben megterhelve botladozunk életösvényünkön.

Oltsuk el ezeket a hamis fényeket! Merjünk belenézni a belső sötétségbe, mert csak akkor válunk képessé érzékelni a láthatatlan világból származó Tiszta Fényt!

Táncoljunk együtt, hogy közös terünk segítse ezt az új Fényszületést!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 4.000,- Ft
Bérlet: 14.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

 • Regisztrálj a programra a - JELENTKEZEM A TÁNCRA - beküldésével. Kapni fogsz egy visszajelzést emailen és ezzel felkerülsz a részvételi listára. 
 • Helyszínen való befizetés esetén kérünk, érkezz min. 20 perccel a program megkezdése előtt, hogy legyen erre időd! A termet már 30 perccel a program előtt kinyitjuk és várjuk az érkezőket!

 • Ha előre meg szeretnéd vásárolni a belépődet vagy a bérletedet, megteheted online is a weboldal webshopján keresztül.
 • Ehhez a fenti - RituálTánc egyszeri belépő megvásárlása, vagy - RituálTánc bérlet megvásárlása - gombra kattints.
 • Ezután a webshopban tedd kosárba a választott belépődet.
 • Menj tovább a pénztárhoz és írd be a számlázási adataidat.
 • Folytasd a vásárlást és írd be a megjegyzésbe a választott mozgásmeditáció címét.
 • Válaszd ki, hogy banki átutalással, illetve bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Küldd el a megrendelést. Kapni fogsz egy automatikus választ és később egy emailt is a megrendelésedről. 
 • Ezzel felkerülsz a részvételi listára és várunk a táncon! 

 • Ha valami miatt elakadsz, vagy nem sikerül végigmenned a folyamaton, akkor írj nekünk egy emailt - mail@ritualtanc.com  - vagy egy messenger üzenetet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

FONTOS + INFÓK MÉG!!!

 • Kérjük, hogy rendeléskor a "megjegyzés" rovatba írd be melyik eseményre jelentkezel.
 • Bérlet vásárlása esetén is regisztrálj a programra! Ne felejtsd el, hogy bérleted 2 hónapig érvényes. Ha mégsem tudod lejárni, kérünk, időben add át másnak a bérletedet és erről értesíts minket emailen: mail@ritualtanc.com

 • A Juhar teremben 60 fő tud együtt táncolni. Regisztrációddal felkerülsz a részvételi listára, mely a jelenkezések időrendi sorrendjében töltődik fel. A helyszínen elsősorban az előre regisztált jeletkezők tudnak bejönni a terembe. A többiek - akik nem regisztráltak - az érkezés sorrendjében tudnak csatlakozni a 60 fő beteltéig.
 • Kérünk, hogy érkezz meg időben, akkor is, ha regisztráltál és/vagy előre megvetted a belépődet! A kezdés előtt 5 perccel ugyanis beengedjük a várakozókat.
 • Köszönjük megértésedet és együttműködésedet a gördülékeny szervezés érdekében!
 • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
 • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt. 

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Jelentkezem a táncra


  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!