Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Minden RituálTáncon csodás és hatalmas belső változásokon mentem át, mióta elkezdtem járni. Nagyon szépen lehoz a testembe, életembe először vagyok benne tudatosan ennyit és egyre többet ennek köszönhetően. Elkezdtem nyitni egy nagyon zárt és merev énből, lecsiszolni a megkövesedett értékrendemet, ami már nem védelmez hanem inkább akadályoz, és elkezdtem megélni és megérezni azt, hogy milyen felszabadultan,  félelem és elvárás nélkül kapcsolódni önmagammal és másokkal.”

Dec. 22-én lesz a Téli napforduló, amikor a Napunk a Bak jegyébe lép át. A Lélekszíntér rendszerében a Mester archetípus időszaka kezdődik el. Erre készülhetünk fel következő mozgásmeditációnkkal.

A Fény születését ünnepeljük ilyenkor, hiszen az egyre rövidülő nappalok és hosszabb sötét órák megteszik a hatásukat a pszichénkben.
Már várjuk a fordulatot, amikor nem a sötétedésre, hanem a világosodásra hangolódhatunk. Maga a Karácsony ünnepe is ezt jelképezi. A magasabb világokból áradó fény útmutató jellegét a betlehemi csillag szimbolizálja, melynek fénye elvezet Jézushoz, a később Krisztussá váló Felemelkedett Mesterhez.

De mit jelent mindez önmagunkon belül?

Bennünk is felébreszthető a mesteri tudatosság. De ehhez csak akkor férhetünk hozzá, ha mi magunk is átmegyünk egy olyan beavatási úton, melyet ő is mutatott az emberiségnek.
Mielőtt elhamarkodottan túl nagynak és távolinak ítélnéd ezt a célt, gondold végig azt, hogy minden út az Első Lépéssel kezdődik, bármilyen messzire is vezet. És archetípusos lélek utunkhoz mindenképpen hozzátartozik a Mesterré válás folyamata is.

Ezen a mozgásmeditáción úgy kapcsolódunk ehhez a témához, hogy először is megkeressük azokat az ügyeinket, céljainkat, elindított dolgainkat, amelyek már csak terhet jelentenek nekünk. Ez azért van, mert lidércfényeket követünk ilyenkor. Lelkünk állít béklyót, így próbálva jelezni, hogy rossz az útirány.
De mi gyakran nem hallgatunk a belső hangra. Sokszor cipelünk a hátunkon olyan súlyokat, amiket egyszerűen csak le kéne tennünk, de meg se kérdőjelezzük őket. Talán megszoktuk, talán furcsa lenne a könnyűség, talán nem tudjuk elképzelni, hogy kik lennénk ezek nélkül… És közben megterhelve botladozunk életösvényünkön.

Oltsuk el ezeket a hamis fényeket! Merjünk belenézni a belső sötétségbe, mert csak akkor válunk képessé érzékelni a láthatatlan világból származó Tiszta Fényt!

Táncoljunk együtt, hogy közös terünk segítse ezt az új Fényszületést!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!