Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem és imádom!”

Ebben a mozgásmeditációban egy olyan belső tájra érkezünk, amit áthat a nyárutó hangulata. Az Indián nyár időszaka azért olyan kedves a szívünknek, mert a természet ekkor talán az egyik legszebb “arcát” mutatja: a mezők bőségesen ontják az életet adó gabonát, a fákon beérnek a gyümölcsök, a szőlő levéből isteni nektár készül…

Mozgásunkkal is megidézzük ezt a hangulatot, majd ráhangolódunk Gaiára – a Földanyára.
Ez a csodálatos lény szüli, tartja fenn és táplálja a rajta létezőket. Felidézzük ezt a szoros, bár sokszor méltatlanul háttérbe szorított kapcsolódást. Beletáncoljuk magunkat az életet adó földbe, és mozgásunkkal mi magunk is a Földanya teremtményeivé – kristályokká, növényekké, állatokká válunk.

Mozgásmeditációnk végén kitágult tudatosságunk magába öleli és így gyógyítja a földdel, mint élőlénnyel való szövetségünket.

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!