Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Amikor harcosról, erőről, lelkesedésről, az élet csatáiban való küzdelmekről, veszteségről vagy győzelmekről esik szó, talán benned is lepereg életed filmje és kíváncsian szemléled, hogy Te vajon milyen szerepet játszol benne.

Ki a főszereplő az életedben?
Milyen csatákat kell megvívnod?
Milyen kapcsolatban vagy erőddel, belső erőddel: ismered és használod, vagy félsz tőle és inkább elnyomod?

Amikor a Harcos archetípusról beszélünk, talán először mindenkinek a nyers erő, az agresszív küzdelem és a hatalom birtoklásáért folytatott harc jut az eszébe.

Egy másik oldalról nézve viszont, megláthatjuk azt is, hogy mindannyiunkban ott van egy másmilyen Harcos, a hétköznapi hős, aki rendületlen erővel és kitartással teszi a dolgát nap, mint nap, önmagáért, a családjáért, környezetéért.

Ezt a fajta harcos erőt és hozzáállást keresheted meg, ismerheted fel és erősítheted magadban ezen a mozgásmeditáción.

Biztonságos táncteret teremtünk neked ahhoz, hogy szabadon kapcsolódj belső Erődhöz, kísérletezz vele és megkeresd, hogyan szeretne energiád formát öletni, megküzdeni és összekapcsolódni másokkal. Használd ezt a küzdőteret ahhoz, hogy erőt meríts a saját álmaid megteremtéséhez!

Előre, a céljaid felé!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 


  Jelentkezem a táncra


  A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

  Szeretettel várunk!

   

    Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!