Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem és imádom!”

A Szűz jegye és a hozzá kapcsolódó archetípus, a Szolgáló – minden szinten rendet tanít nekünk.
Biztosan megtapasztaltad már, ahogy bemész egy szobába, térbe, hogyan hat rád az ott lévő berendezés. Mennyire jó megpihenni egy rendezett és szép térben, ahol szinte fellélegzünk attól, hogy minden a helyén van, és mi magunk is megnyugszunk és lecsillapodunk. Nem így, amikor például elmész egy ismerősödhöz, ahol kupi és rendetlenség uralkodik… nincs egy hely, ahova leülhetnél, mert mindent elborítanak a szennyes ruhák, a koszos tányérok. Ugye, mennyire más?

De ne ítéljünk elhamarkodottan! Mindegyiknek megvan a saját értéke.
Aki ugyanis túlságosan igényli a tökéletes rendezettséget a külvilágban, sokszor szinte megdermed belül, rugalmatlanná, kritikussá és kontrollerré válhat. Neki pont jól jön néha egy kis ziláltság, kaotikus hatás, hogy feloldódjon és leomoljanak a merev falak, amit maga köré húzott.
És természetesen ez fordítva is igaz – a szétesőnek jó, ha megtartja és felépíti környezetének és életének újrarendezése.

Látjuk ebben is, hogy a két szemben álló archetípus – a Szolgáló és az Álmodó – igazából kiegészítik, támogatják egymást. (Szűz/Halak tengely)

Ezen a mozgásmeditáción azt vizsgáljuk tehát, milyen hatással van ránk a káosz és a rendezettség a térben.
Mitől és hogyan lesz káosz? Milyen ebben mozodni és hogyan hat ránk?
A külső káosz vajon mindig belül is letükröződik, vagy meg tudjuk őrizni a belső nyugalmunkat? Ebből a kaotikus hangulatból indulunk a rendezettség felé.

Tarts Te is velünk, és tapasztald meg, most mire van inkább szükséged, hogy harmóniát teremts magadban.

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!