Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

A következő mozgásmeditációnk a Közvetítő archetípus lényegéhez vezet el minket, ami nem más, mint a KAPCSOLÓDÁS, és az ezen keresztüli információ csere.

Már az archetípus neve is mutatja, hogy mindig két fél között közvetít, és ezzel szükségszerűen össze is köti, összehozza a feleket.
Hogy miért? Hogy az üzenet, az információ eljusson A-ból B-be.
És itt most mindegy, hogy ez az információ egyik embertől a másikig, vagy csoportok között, esetleg önmagunkon belül keresi a csatornát.

A Közvetítő abban erős, hogy KÉPES MEGTEREMTENI A KAPCSOLATOT MINDENNEL.
Erre a csodálatos és mégis természetes képességre hangolódunk most ezen a RituálTáncon, mellyel méltóképpen zárjuk a “közvetítős” időszakot.

Jogunk van arra, hogy kapcsolódjunk, hogy megkeressük, sőt meg is teremtsük azokat a csatornákat, amin keresztül gondolataink, üzeneteink célba érnek.
De a kapcsolódáshoz két fél szükséges. Nem elég csak adókká válni és egyre tisztábban kifejezni magunkat, hanem a másik oldalunkat – a befogadást – is érdemes erősítenünk. Ehhez pedig nyitottságra és egyfajta semlegességre van szükségünk.
Ezzel kész is az univerzális „recept”, ami a kapcsolódás szentségét lassan visszaállítja lényünkben.

Gyere, kapcsolódj ehhez a tánchoz, hogy életre hívd magadban a belső Hermészt, és részesülj az Univerzummal való, egyre táguló összeköttetésben!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!