Események betöltése

Ki mondja meg mi a normális?
Miként mozdulhatsz ki az elvárások hálójának labirintusából?
Hogyan segít Neked meglátni a valóságot a Kentaur? A Te valóságodat!

Látod a földet a talpad alatt, az eget a fejed fölött, de vajon érzed is? Összekötöd a föld megtartó erejét és az ég sugallatait a középpontodban? A szíved igaz szavát meghallva járod az utadat?

Ebben a mozgásmeditációban behívjuk a Kentaurt és a segítségével bontogatjuk le a magunkra és magunk köré épített illúzióinkat. Megengedheted magadnak a szélsőségeid megélését rajta keresztül.
Átlényegülhetsz ma este, érezd magadénak a Kentaur állati alsó testének életerejét, ösztöneit, megtagadott árnyékait és az emberi felső testének céltudatosságát. Megtapasztalhatod a hitedet, vagy hitetlenségedet.

A célra tartott nyilat hiába lövöd ki, amíg nem látod a valóságot. Merre és mire célzol éppen most, mi vezérel az életedben?

Ha tisztán akarod látni, előbb saját magadban keresd meg és lásd meg az igazat, a valós vágyaidat, önmagadat.
Nem könnyű, de ma este nem az a cél hogy ebbe belefeszülj. Segítségül hívjuk a Kentaurt és rajta keresztül nézünk bele illúzió-világunkba, azt bontjuk le belőle ami megérett rá, hogy lássuk mögötte a valódit.

Csak simulj bele ebbe az érzésbe és vidd tovább lépésről lépésre a mindennapjaidba.

Oktató: Pap Réka


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!