Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

Ez a mozgásmeditáció úgy kapcsolódik a Pap/Papnő archetípushoz, hogy segít emlékezni a lélektörténetünkre. Arra a mélyebb belső életfolyamatra, ami a mindennapok felszíni tevékenységei mögött rejtezik, mint egy mélytengeri áramlat.

De mit is jelent mindez? Miért jó emlékezni?

Az emlékezés azért fontos, mert kitágítja a pillanatot. Hiszen a mostani átéléseink nem elszigetelt tapasztalások, hanem a tegnapok „lecsapódásai”, folytatásai. És hogy ezek a tegnapok hol kezdődnek? Talán a megszületésünk pillanatában, talán a foganásunkkor, talán inkarnációkkal ezelőtt?

Ugye te is érzed, hogyha mélyebbre merülsz, képek, emlékek jönnek elő a „semmiből”, és mégis néha több közük van a „valósághoz”, mint a „realitásnak”. Azért írom idézőjelben a szavakat, mert amikor a képzelet terében vagyunk, akkor összemosódnak és kezelhetetlenné válnak ezek a fogalmak. Itt – nevezzük most a lélek birodalmának ezt a tudattartományt – csak a képeknek és a hozzájuk kapcsolódó érzéseknek van helyük.
Testünk szeretne itt szabadon mozdulni, ki nem mondott szavaink szeretnének kimondódni, visszafojtott könnyeink kibuggyanni, karjaink érinteni, ölelni vágynak, lelkünk emelkedni az égi lajtorján…
Ide látogatunk el a következő RituálTáncon, hogy felfedezzük a Belső Történetet, ami most üzenni szeretne nekünk.
Nevezhetjük ezt egyfajta inkarnációs utazásnak is, de lehet, hogy csak hagyod magad mozdulni a zenékre, a hangulatokra, viteted magad felmerülő, akár összefüggéstelen képeiddel, érzéseiddel.

Most nem lesznek instrukciók, csak a zene lüktetése és társaid jelenléte. Szabadon kapcsolódhatsz hozzájuk, de akár magadban is mozdulhatsz, elmélyítve figyelmedet a saját testedben. A végén egy kis megosztásra is hagyunk időt, hogy megbeszéld társaiddal, hova utaztál és milyen ajándékokat hoztál magaddal.

„Nagyon köszönöm mindazt, amit tőled kaptam a programjaidon, az inspirációkat, biztonságot, információkat, szeretetet, hálás vagyok érte.
Az idei év a tanulásé, gyógyulásé volt számomra, amiben a RituálTáncnak komoly szerepe volt. Rengeteget töltődtem, oldódtam általa.”

Szeretettel várunk!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 4.000,- Ft
Bérlet: 14.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

Előre is megvásárolhatod a belépődet. Utald át a részvételi díjat a következő számlaszámra:
Gemma-5000 Bt, MagNet Bank
16200137-18522914

Add meg a számlázási adataidat (név, cím) és küldjük a számlát!

A részvételhez a következő lépések szükségesek

 • Regisztrálj a programra a - JELENTKEZEM A TÁNCRA - beküldésével. Kapni fogsz egy visszajelzést emailen és ezzel felkerülsz a részvételi listára. 
 • Helyszínen való befizetés esetén kérünk, érkezz min. 20 perccel a program megkezdése előtt, hogy legyen erre időd! A termet már 30 perccel a program előtt kinyitjuk és várjuk az érkezőket!

 • Ha előre meg szeretnéd vásárolni a belépődet vagy a bérletedet, megteheted online is a weboldal webshopján keresztül.
 • Ehhez a fenti - RituálTánc egyszeri belépő megvásárlása, vagy - RituálTánc bérlet megvásárlása - gombra kattints.
 • Ezután a webshopban tedd kosárba a választott belépődet.
 • Menj tovább a pénztárhoz és írd be a számlázási adataidat.
 • Folytasd a vásárlást és írd be a megjegyzésbe a választott mozgásmeditáció címét.
 • Válaszd ki, hogy banki átutalással, illetve bankkártyával szeretnél fizetni.
 • Küldd el a megrendelést. Kapni fogsz egy automatikus választ és később egy emailt is a megrendelésedről. 
 • Ezzel felkerülsz a részvételi listára és várunk a táncon! 

 • Ha valami miatt elakadsz, vagy nem sikerül végigmenned a folyamaton, akkor írj nekünk egy emailt - mail@ritualtanc.com  - vagy egy messenger üzenetet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

FONTOS + INFÓK MÉG!!!

 • Kérjük, hogy rendeléskor a "megjegyzés" rovatba írd be melyik eseményre jelentkezel.
 • Bérlet vásárlása esetén is regisztrálj a programra! Ne felejtsd el, hogy bérleted 2 hónapig érvényes. Ha mégsem tudod lejárni, kérünk, időben add át másnak a bérletedet és erről értesíts minket emailen: mail@ritualtanc.com

 • A Juhar teremben 60 fő tud együtt táncolni. Regisztrációddal felkerülsz a részvételi listára, mely a jelenkezések időrendi sorrendjében töltődik fel. A helyszínen elsősorban az előre regisztált jeletkezők tudnak bejönni a terembe. A többiek - akik nem regisztráltak - az érkezés sorrendjében tudnak csatlakozni a 60 fő beteltéig.
 • Kérünk, hogy érkezz meg időben, akkor is, ha regisztráltál és/vagy előre megvetted a belépődet! A kezdés előtt 5 perccel ugyanis beengedjük a várakozókat.
 • Köszönjük megértésedet és együttműködésedet a gördülékeny szervezés érdekében!
 • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
 • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt. 

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Jelentkezem a táncra


  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!