Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

Ez a mozgásmeditáció úgy kapcsolódik a Pap/Papnő archetípushoz, hogy segít emlékezni a lélektörténetünkre. Arra a mélyebb belső életfolyamatra, ami a mindennapok felszíni tevékenységei mögött rejtezik, mint egy mélytengeri áramlat.

De mit is jelent mindez? Miért jó emlékezni?

Az emlékezés azért fontos, mert kitágítja a pillanatot. Hiszen a mostani átéléseink nem elszigetelt tapasztalások, hanem a tegnapok „lecsapódásai”, folytatásai. És hogy ezek a tegnapok hol kezdődnek? Talán a megszületésünk pillanatában, talán a foganásunkkor, talán inkarnációkkal ezelőtt?

Ugye te is érzed, hogyha mélyebbre merülsz, képek, emlékek jönnek elő a „semmiből”, és mégis néha több közük van a „valósághoz”, mint a „realitásnak”. Azért írom idézőjelben a szavakat, mert amikor a képzelet terében vagyunk, akkor összemosódnak és kezelhetetlenné válnak ezek a fogalmak. Itt – nevezzük most a lélek birodalmának ezt a tudattartományt – csak a képeknek és a hozzájuk kapcsolódó érzéseknek van helyük.
Testünk szeretne itt szabadon mozdulni, ki nem mondott szavaink szeretnének kimondódni, visszafojtott könnyeink kibuggyanni, karjaink érinteni, ölelni vágynak, lelkünk emelkedni az égi lajtorján…
Ide látogatunk el a következő RituálTáncon, hogy felfedezzük a Belső Történetet, ami most üzenni szeretne nekünk.
Nevezhetjük ezt egyfajta inkarnációs utazásnak is, de lehet, hogy csak hagyod magad mozdulni a zenékre, a hangulatokra, viteted magad felmerülő, akár összefüggéstelen képeiddel, érzéseiddel.

Most nem lesznek instrukciók, csak a zene lüktetése és társaid jelenléte. Szabadon kapcsolódhatsz hozzájuk, de akár magadban is mozdulhatsz, elmélyítve figyelmedet a saját testedben. A végén egy kis megosztásra is hagyunk időt, hogy megbeszéld társaiddal, hova utaztál és milyen ajándékokat hoztál magaddal.

Szeretettel várunk!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!