Események betöltése

A Skorpió jegyével beléptünk a Mágus Archetípus energiamezőjébe. A bennünk élő Mágus az a belső szerepszemélyiség, aki a Művész (Mérleg) által kialakított belső egyensúlyi állapotából most kizökkent, változásra sarkall.

A MÁGUS átalakít, belső alkímiai folyamatokat indít el, hogy valami mást, „jobbat”, magasztosabbat hozzon ki belőlünk. Olyat, amiről még talán álmodni sem mernénk…közelebb visz valódi önmagunhoz és legmélyebb vágyainkhoz, rávilágítva a „legádázabbnak” vélt árnyoldalainkra, amik szintén az Énünk részei, ha tetszik, ha nem.

Bizonyára Te is érezted már, hogy valami belülről feszít, azt súgja: „Változtatni kell!”  „Valamit máshogyan kellene csinálni!”

„DE!” valamilyen ellenállás mégis van benned, ami erre rácáfol. Mert: „Ez így biztonságos! Félek a kontroll elengedésétől! Félek a következményektől! Félek az ismeretlentől! Á, ez így jó! Már ezt szoktam meg! Ez így harmonikus nekem és mindenki más számára!”

Ugye ismerősen csengenek ezek a mondatok?

Pedig, mélyen, belül, a szívünk azt súgja, hogy „van tovább”, és „valami jó vár rám! Merj kockáztatni!!!”

Ezen a RituálTánc MozgásMeditáción játékosan, biztonságos térben megélheted, milyen ez a bizonyos belső nyomás, elnyomott, forrongó túláradás benned, ami arra ösztökél, hogy kezdj valamit az ellenállásoddal; hogy meglásd mi van a gátjaidon innen és azokon túl.

A vezetett meditáció, a válogatott zenék és a helyzetgyakorlatok üzenete a társaid tükrében segítenek, hogy a belül (vagy kívül) megélt gátad, ellenállásod, ragaszkodásod erejét tudd felhasználni a saját fejlődésedhez. A felülemelkedéshez, szintugráshoz, önmagad meghaladásához.

Hiszen 2 harmonikus állapot (a meghaladni való és a meghaladott) között mindig van egy kaotikus diszharmónia, alkímia.

Ha tudatosan beleállunk ebbe az alkímiai folyam(at)ba, akkor bizony – az esetleges (felvállalt)  kellemetlenségek dacára – csodákat tapasztalhatunk meg életünkben.

Engeded vagy nem?

Gyere és táncold el, hogyan születik meg benned a felemelő ÚJ Harmónia!

Kép: http://www.genealogynow.org

https://www.youtube.com/watch?v=qDnkfO3g63s&feature=emb_logo

Várlak szeretettel!

Kili Andi

 

 

Mivel a részvételi létszám limitált, ezért kérlek, regisztrálj itt:

 


    Jelentkezés a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!