Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem és imádom!”
Óriási élmény volt a tegnapi tánc, alig tudtam aludni is, teljesen a hatása alatt vagyok még mindig. Nagyon sajnálom, hogy csak most jutottam el… Megyek, amikor csak tudok!”

A Mágus archetípus – mellyel ma táncolunk – abban segít nekünk, hogy beleálljunk a változásba, mert a változás a transzformáció előszobája.
Ha minden ugyanúgy maradna az életünkben, akkor nem tudnánk fejődni, tudatosulni, és eljutni az élet értelmének felfedezéséhez. Ez elméletileg könnyen érthető, mégis sokszor nehéz megtenni a lépéseket, átlépni komfortzónánk határait. Inkább kapaszkodunk a régi, biztonságosnak vélt kereteinkbe és a szerint a mondás szerint élünk, hogy “Járt utat a járatlanért el ne hagyj!”.

A változás mindig megújít és felfrissíti energiáinkat. Ehhez a megújuláshoz azonban el kell engednünk azokat a dolgokat, amelyek feleslegesen lekötik az erőnket.

Ezen a mozgásmeditáción az elengedés misztériumával kezdjük a táncunkat.
Megkeressük azt a témát, személyt, tulajdonságot vagy akár helyzetet, ami elengedésre vár az életünkben. Megérezzük, vajon miért kötődünk még hozzá, miért hordoz nehézséget az elengedés? Eltáncoljuk a bennünk lévő érzéseket, hogy még mélyebben, test szinten is átéljük az üzenetüket. Aztán lassan, a magunk tempójában megéljük az elengedés minden lépését…
A felszabadult helyre pedig megérkezhet az a téma, kapcsolat, tulajdonság, érték – aminek szeretnénk magunkat elkötelezni a következőkben. Így fókuszálni tudjuk figyelmünket a vágyott irányba és életünkben megjelenhet az intenzív átalakulás.

Vajon neked mit üzen a kikerülhetetlen törvény – a kötés és oldás, a kezdet és vég ősi rítusa?
Fedezd fel! Gyere, táncolj velünk!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!