Események betöltése
FIGYELEM!! ÚJ HELYSZÍN, ÚJ IDŐPONT!!
Február 13. Csütörtök, MagNet Ház Bojtorján terem 18:30-20:30

Gondolatok a következő mozgásmeditációhoz:

Ebben az időszakban Napunk a Vízöntő jegyében jár, így a Szabadító Archetípussal folytatjuk munkánkat.
Ő az a szerepszemélyiség, aki bolondként, hirtelen, néha őrülten és váratlanul toppan be az életünkbe, hogy elősegítse a változásokat. Hogy felszabadítson bennünk minden olyat, ami már nem szolgálja fejlődésünket, és elősegítsen, inspiráljon minket az újra. Ő az, aki a megújulásra sarkall.

Ezen a MozgásMeditáción lehetőség lesz arra, hogy, a már régóta dédelgetett, vagy éppen hirtelen vezérelt, új álmunkhoz/célunkhoz/eszménkhez közelebb kerüljünk, meglépjük, kibontakoztassuk azt; egy kicsit másképpen, mint eddig. Megújulva.

Ráláthatunk arra, mi az, ami visszavet annak a bizonyos lépésnek a megtételében; amikor úgy érezzük magunkat, mint egy szárnyaszegett kismadár, aki már annyira repülne, de még nem tud, mert valami megakadályozza.

És természetesen, kipróbáljuk azt is, milyen az, amikor már meg tudjuk tenni azt az őrült nagy ugrást, könnyedén, ballasztok nélkül, úgy, mintha szárnyaink nőttek volna.

Mindezt tánccal, zenével, mozgással, meditációval, játékkal, bodyworkkel, bolondsággal, vakmerőséggel megfűszerezve kódoljuk be a testünkbe-lelkünbe-tudatunkba, úgy, ahogyan a Szabadító teszi ezt bennünk.

És kihelyezzük a térbe, annak érdekében, hogy, amikor majd ott lesz az ideje, be tudjon robbanni az életünkbe és könnyedén tudjunk őrülten nagyot ugrani… megérkezni az újba.

Ezen Rituáltánc szellemében írom most a Szabadító mai üzenetét:
„Ne félj megtenni egy nagy lépést. Egy szakadékot sem lehet két kis ugrással átszelni.”
(David Lloyd George)

Hangolódjunk ezzel a videóval, ami az egyik kedvenc mesefilmem kulcsfontosságú jelenete:
https://www.youtube.com/watch?v=3TeVyqzY4ek

Gyere és ugorjunk át együtt a felszabadító megújulásba!

Várlak szeretettel!

Kili Andi   Kili Andi

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezés a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!