Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések
Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

A MESTER archetípusa szellemi fejlődésre hív. Olyan képességeket szeretne felébreszteni, kifejleszteni bennünk, amivel egy tágabb valóságba is bepillantást nyerhetünk.
A következő RituálTáncunkon ennek az archetípusnak egy képességét ébresztjük fel magunkban. Belső figyelmünket, látásunkat és érzékelésünket nyitjuk meg újra, hogy segítségével lényünk egyik legfontosabb részét – csakra rendszerünket – vizsgáljuk meg vele.

A jó hír az, hogy nem csak a CT, a röntgen és az MRI áll a rendelkezésünkre, hogy önmagunkról és működéseinkről képet kaphassunk.
Fizikai testünk a legsűrűbb lényrészünk, ami olyan, mint egy emlékkönyv. A fenti vizsgáló eszközökkel olvashatunk ebben az emlékkönyvben. De sajnos néha ijesztő címei vannak könyvünk fejezeteinek – a diagnózisunk. Ráadásul általában nem is értjük, mert latinul van.

Van egy másik lehetőségünk is, ami a magasabb dimenziós lényrészeinket tudja érzékelni. Ezt a belső látást sokszor a 3. szemhez, a homlokcsakrához is társítják.
Ha megismerjük és szélesítjük belső „látókörünket”, akkor meg tudjuk vizsgálni vele azokat a finomanyagi rétegeket is, amikhez az orvosi gépek és műszerek nem férnek hozzá.
Nincs ebben semmi misztikus, hiszen a táncokon sokszor „bekapcsoljuk” ezt a fajta érzékelési lehetőséget, amikor megidézünk egy belső tájat, stb. Ez az imaginációs és vizualizációs képesség felébreszthető és fejleszthető.  Szerencsére mindig „kéznél van”.

Csakrarendszerünk energiatestünk váza, „gerince”. Ezeken a forgó erőcentrumokon vesszük fel és transzformáljuk sajátunkká az univerzális energiákat. Ha ezekben a fényes energiagócokban zavaró jelek és minták rezegnek, akkor sajnos ezeket a torzításokat sugározzák tovább csakráink a hozzájuk kapcsolódó szervekhez is. És mire a fizikai szintre érnek ezek a „hibák”, már egyre nehézkesebb változtatni rajtuk. Ha ennek az energetikai alapnak szenteljük figyelmünket, azzal a lehető legjobbat tesszük magunknak, magunkért. Ezen a szinten az itt-és-mostban vagyunk, itt még gyors a változás.

Használjuk ezt a mozgásmeditációt csakrarendszerünk tisztítására és feltöltésére, mert ezzel olyan életgyakorlattal ajándékozzuk meg magunkat, amit bármikor alkalmazhatunk önmagunk jobbítása, gyógyítása érdekében!

Részvételi díj: 4 000 Ft
Bérlet: 14 000 Ft – 2 hónapig érvényes!

Berkes Szofi   Berkes Szofi

  Jelentkezem a táncra


  A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

  Szeretettel várunk!

   

    Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!