Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések
Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

A MESTER archetípusa szellemi fejlődésre hív. Olyan képességeket szeretne felébreszteni, kifejleszteni bennünk, amivel egy tágabb valóságba is bepillantást nyerhetünk.
A következő RituálTáncunkon ennek az archetípusnak egy képességét ébresztjük fel magunkban. Belső figyelmünket, látásunkat és érzékelésünket nyitjuk meg újra, hogy segítségével lényünk egyik legfontosabb részét – csakra rendszerünket – vizsgáljuk meg vele.

A jó hír az, hogy nem csak a CT, a röntgen és az MRI áll a rendelkezésünkre, hogy önmagunkról és működéseinkről képet kaphassunk.
Fizikai testünk a legsűrűbb lényrészünk, ami olyan, mint egy emlékkönyv. A fenti vizsgáló eszközökkel olvashatunk ebben az emlékkönyvben. De sajnos néha ijesztő címei vannak könyvünk fejezeteinek – a diagnózisunk. Ráadásul általában nem is értjük, mert latinul van.

Van egy másik lehetőségünk is, ami a magasabb dimenziós lényrészeinket tudja érzékelni. Ezt a belső látást sokszor a 3. szemhez, a homlokcsakrához is társítják.
Ha megismerjük és szélesítjük belső „látókörünket”, akkor meg tudjuk vizsgálni vele azokat a finomanyagi rétegeket is, amikhez az orvosi gépek és műszerek nem férnek hozzá.
Nincs ebben semmi misztikus, hiszen a táncokon sokszor „bekapcsoljuk” ezt a fajta érzékelési lehetőséget, amikor megidézünk egy belső tájat, stb. Ez az imaginációs és vizualizációs képesség felébreszthető és fejleszthető.  Szerencsére mindig „kéznél van”.

Csakrarendszerünk energiatestünk váza, „gerince”. Ezeken a forgó erőcentrumokon vesszük fel és transzformáljuk sajátunkká az univerzális energiákat. Ha ezekben a fényes energiagócokban zavaró jelek és minták rezegnek, akkor sajnos ezeket a torzításokat sugározzák tovább csakráink a hozzájuk kapcsolódó szervekhez is. És mire a fizikai szintre érnek ezek a „hibák”, már egyre nehézkesebb változtatni rajtuk. Ha ennek az energetikai alapnak szenteljük figyelmünket, azzal a lehető legjobbat tesszük magunknak, magunkért. Ezen a szinten az itt-és-mostban vagyunk, itt még gyors a változás.

Használjuk ezt a mozgásmeditációt csakrarendszerünk tisztítására és feltöltésére, mert ezzel olyan életgyakorlattal ajándékozzuk meg magunkat, amit bármikor alkalmazhatunk önmagunk jobbítása, gyógyítása érdekében!

Részvételi díj: 4 000 Ft
Bérlet: 14 000 Ft – 2 hónapig érvényes!

Berkes Szofi   Berkes Szofi

  Jelentkezem a táncra


  A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Regisztrálj a programra a - JELENTKEZEM A TÁNCRA - beküldésével. Kapni fogsz egy visszajelzést emailen és ezzel felkerülsz a részvételi listára. 
  • Helyszínen való befizetés esetén kérünk, érkezz min. 20 perccel a program megkezdése előtt, hogy legyen erre időd! A termet már 30 perccel a program előtt kinyitjuk és várjuk az érkezőket!

  • Ha előre meg szeretnéd vásárolni a belépődet vagy a bérletedet, megteheted online is a weboldal webshopján keresztül.
  • Ehhez a fenti - RituálTánc egyszeri belépő megvásárlása, vagy - RituálTánc bérlet megvásárlása - gombra kattints.
  • Ezután a webshopban tedd kosárba a választott belépődet.
  • Menj tovább a pénztárhoz és írd be a számlázási adataidat.
  • Folytasd a vásárlást és írd be a megjegyzésbe a választott mozgásmeditáció címét.
  • Válaszd ki, hogy banki átutalással, illetve bankkártyával szeretnél fizetni.
  • Küldd el a megrendelést. Kapni fogsz egy automatikus választ és később egy emailt is a megrendelésedről. 
  • Ezzel felkerülsz a részvételi listára és várunk a táncon! 

  • Ha valami miatt elakadsz, vagy nem sikerül végigmenned a folyamaton, akkor írj nekünk egy emailt - mail@ritualtanc.com  - vagy egy messenger üzenetet és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

  FONTOS + INFÓK MÉG!!!

  • Kérjük, hogy rendeléskor a "megjegyzés" rovatba írd be melyik eseményre jelentkezel.
  • Bérlet vásárlása esetén is regisztrálj a programra! Ne felejtsd el, hogy bérleted 2 hónapig érvényes. Ha mégsem tudod lejárni, kérünk, időben add át másnak a bérletedet és erről értesíts minket emailen: mail@ritualtanc.com

  • A Juhar teremben 60 fő tud együtt táncolni. Regisztrációddal felkerülsz a részvételi listára, mely a jelenkezések időrendi sorrendjében töltődik fel. A helyszínen elsősorban az előre regisztált jeletkezők tudnak bejönni a terembe. A többiek - akik nem regisztráltak - az érkezés sorrendjében tudnak csatlakozni a 60 fő beteltéig.
  • Kérünk, hogy érkezz meg időben, akkor is, ha regisztráltál és/vagy előre megvetted a belépődet! A kezdés előtt 5 perccel ugyanis beengedjük a várakozókat.
  • Köszönjük megértésedet és együttműködésedet a gördülékeny szervezés érdekében!
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt. 

  Szeretettel várunk!

   

    Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!