Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Régebben csináltam egy kis közvélemény kutatást, hogy kinek mi jut először eszébe a különböző archetípusok kapcsán.
A Szerető archetípusra adott első válaszok között a legkülönbözőbb gondolkodású emberek körében is meglepő hasonlóságra leltem. Egyszerűen az a szerető, akit a másik nem vállal fel. Csak szexre kell, egy kis érzelmi és egyéb extrákkal. Ő a második, vagy a sokadik, aki mindig a fő kapcsolat – a feleség, a férj, vagy a felvállalt társ mellett, a munka, a feladatok után jön.
A történetekben ott a kihasználtság fájdalma, a csalódottság, a kiszolgáltatottság és a harag érzése, amelytől olyan jó lenne szabadulni. És mégis az arcokon, amikor saját szeretői mivoltukat mesélik, ott egy különös varázs, ragyogás, titkos tudás – mintha mégis ők birtokolnák a kulcsot partnerük vágyának beteljesítéséhez.

Vajon honnan jön ez?

Sok irány mutatja magát, ahogy ezt a témát kutatjuk. Visszatalálhatunk azokhoz a kollektív megoldásokhoz, melyeket az emberiség a túlélésért kialakított. Ilyen például a házasság intézménye, mely a családi vagyont, az örökséget volt hivatott megőrizni és tovább adni a későbbi generációknak. Egyik hozadéka az anyagi értékek és biztonság és a szerelmi vonzalom szétválása volt. Emellé társultak még azok a hitrendszeri változások, melyek a vallások fejlődésében, vagy éppen elfajulásában történtek. A megvilágosulás, megszentelődés és megtisztulás elérése érdekében elindult a testtől való elszakadás, amivel együtt járt a szexuális vágy démonizálása is.

A Szerető archetípus, mint isteni ősprincípium hívása a testen, a szexuális extázison keresztüli egyesülésre – elhalványult, és átadta a helyét a szajhák és szentek titkos csatájának a lelkünk mélyén.

Ezen a mozgásmeditáción ennek járunk utána. Táncösvényünkön visszatalálunk azokhoz a kulcs élményekhez, melyek egyik vagy másik „tábort” erősítik, hogy felfedezzük, hogyan tudjuk a szétválasztottságot inkább a belső integrációval gyógyítani, helyreállítani.

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!