Események betöltése

RituálTánc Mozgásmeditáció – A SZER-Elem Rózsája

A következő mozgásmeditácón a Mérleg jegyéhez tartozó Művész Archetípussal foglalkozunk. A bennünk élő Művész az emberi kapcsolatainkon/kapcsolódásainkon (nemcsak párkapcsolat) keresztül rávilágít saját belső minőségeinkre.

A bennünk élő Női-Férfi minőségek, valamint a 4 Őselem (Föld, Levegő, Tűz, Víz) váltakozó  energiái működnek bennünk nap mint nap. Mindezt a külvilág, a kapcsolódásainkon keresztül visszatükrözi, hogy meglássuk, mi a kellemes, mi a kellemetlen, mi az, ami bekorlátol, vagy ellenkezőleg, mi az, ami már túl sok és átlépi a határainkat. Megmutatja, mi az, ami előre viszi az életedet a fejlődés felé, vagy éppen ellenkezőleg, hátráltat.

Ezen tapasztalásaink által, úgy játszunk az élet színpadán, mintha mérleghintáznánk. Kibillenünk, hol az egyik oldalra, majd átbillenünk a másik oldalra.

Ugye ismerős? Egyszer fent, máskor lent…

De egyszer csak megtaláljuk azt a nyugvópontot, amikor már nem billegünk. Megtaláljuk saját belső EGY-ÉN-SÚLYunkat a tapasztalás útján és rájövünk arra, hogy az extremitásokon és az anyagi világon túl, létezik egy másik sík, amiben megmutatkozik a SZÍV terében az az esszencia, ami táplál, gyógyít, gyönyörködtet és a jelenlét boldogságával ajándékoz meg pillanatról pillanatra, amihez aztán újra és újra könnyedén vissza lehet térni, ha esetleg újból kibillensz…

Ezen a mozgásmeditáción Művészien játszunk mindezekkel, egy nemes virág, a Rózsa fejlődésén keresztül.

Gyere el, hogy megtapasztalhasd azt, amikor a szabad mozgáson keresztül, egy gyönyörű belső utazás végére a Te SZÍVEDBEN is virágba borul a SZER-Elem Rózsája!

Hangolódj ezzel a zenével! Megjegyzem, maga a hangszer és a feltalálója is zseniálisan a Művész Archetípust tükrözi😊

https://www.youtube.com/watch?v=IvUU8joBb1Q

A részvételhez nem szükséges semmilyen előzetes tánctudás, csupán Te Magad,  kényelmes ruházat és víz, amit fogyaszthatsz mozgás közben!

Tarts velünk Te is, hogy megtapasztald a felhőtlen mozgás örömét!

Várlak Szeretettel!

Kili Andi

+36/30-215-4449

 

Mivel a részvételi létszám limitált, ezért kérlek, regisztrálj itt:


    Jelentkezés a táncra


    Időpont: 2020. Október 16. (Péntek) 18:30-20:30-ig (érkezés 18:15-től)

    Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062, Budapest, Andrássy út 98. (1.em. Lótusz terem)

    Ár: 3.000 Ft/alkalom (melyet érkezéskor nálam tudsz rendezni)

    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!