Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Ezen a mozgásmeditáción megkeressük a bennünk élő Gyermeket.
Talán azt hiszed, magad mögött hagytad a gyermekkort, felnőtté váltál, így maximum a saját gyermekeid lehetnek életed fókuszában.
Pedig a gyermekkor emlékei máig is élnek tudattalanod tereiben. A jó élmények, a gyermekkor nyitott és kíváncsisággal teli varázsvilága még mindig tápláló hatással van a lényedre. De sajnos azok a pillanatok és érzelmi emlékek is rögzültek, amikor nem értettél valamit, amikor kiszolgáltatott voltál, a fejed felett döntöttek, elvárásokat támasztottak feléd, és feltételekhez kötötték a szeretetet.

Most felkutatjuk mindezeket az emlékeket, megszólítjuk belső kicsinket és felajánljuk neki az önkifejezés általi gyógyulást, felszabadulást.

A tánc végén magunkhoz, magunkba öleljük ezt a részünket és engedjük, hogy megajándékozzon bennünket a felfrissülés, a megújulás, a megkönnyebbülés és a játékosság minőségeivel.

Téged is szeretettel várunk!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 4.000,- Ft
Bérlet: 14.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!