Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal! INDUL AZ ÚJ ÉVAD!!!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Testbeszéd – biztosan sokat hallottál róla. Már külön tudománya van annak, hogy mennyire beszédesek a mozdulataink, a tartásunk, a járásunk. Ha csak egy pillanatra belegondolsz, mennyi minden “lejön” egy emberről, akivel először találkozol… vagy amikor az ismerősöd jön feléd, benned rögtön kialakul egy hangulat és szinte érzed, mi lehet vele, benne.

Persze, sokszor tévedünk és belelátunk olyasmiket is másokba, amit ők vadul cáfolnak – “Neeem, tök jól vagyok amúgy…” És néha nehéz megkülönböztetni, hogy minek higgyünk inkább, az első megérzésünknek vele kapcsolatban, vagy a szavainak.

Erről fogunk beszélgetni egy kicsit, majd a mozdulatainkkal folytatjuk tovább a “beszélgetést”. Megengedjük a testünknek, a különböző testrészeinknek, hogy most ők fejezzék ki magukat minden lehetséges módon.
Hagyjuk szóhoz jutni sokszor némaságra ítélt testünket, aki alig várja, hogy végre mindent elmesélhessen, mi is zajlik bennünk.
Olyannyira az elménkben, a gondolatainkban és a jövőbe tekintve élünk, hogy nem vesszük észre azokat az érzéseket, tudattartalmakat, amiket a testünk hűen őriz számunkra. Kicsit olyan, mint egy tartály, ahová el tudjuk rejteni, amit az adott pillanatban nem tudunk, vagy nem merünk megnyilvánítani.
De időről időre ki kell ürítenünk ezt a tartályt ahhoz, hogy új és friss ideák, képek és érzések vegyék át a régiek helyét. 

Ezen a mozgásmeditáción a kezdeti önkifejezés után megkeressük a Csend Világát, azt az Ürességet, amiben megpihenve ez a tisztulás és feloldódás valóban megtörténhet, mielőtt elindulunk az új lehetőségek felé.

Gyere Te is velünk, hagyd testedet mesélni, majd megfürödni és megtisztulni a csendben!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!