Események betöltése

Az általam vezetett RituálTánc mozgásmeditáció egy havi rendszerességű tematikus, szabad és önkifejező mozgásműhely, ami a gondosan válogatott zenékre és különböző ritmusokra, a szakszerűen vezetett meditáció segítségével észrevétlenül elkalauzol Téged a Csillagjegyek, az Őselemek és az Ősi Archetípusok világába, melyek mindannyiunkban ott vannak és hatással vannak ránk.

Így testünk ösztönösen mozdul és beindítja öngyógyító folyamatainkat. Testünk és lelkünk blokkjai feloldódnak és átalakulnak, így újra visszatalálunk saját EGYségünkhöz, önMAGunkhoz, a JELEN-LÉTbe, ami FELSZABADÍT.

Gondolatok a következő RituálTánchoz:

A következő mozgásmeditáción a Skorpió jegyéhez tartozó Mágus archetípussal foglalkozunk.

A bennünk élő Mágus az a szerepszemélyiség, aki a legmélyebb vágyaink ismerője. Aki megmutatja nekünk belső tüzünket, a bennünk lakozó átváltoztató erőt. Aki folyton meg akar újulni bennünk. Aki a végletekig elmegy, „mindent vagy semmit” alapon játszik az élet színpadán, a legkülönfélébb praktikákat bevetve. Ezek azok a jól bevált tudatos, vagy éppen tudat alatt futó programjaink, amik nagyon jól működnek.
Bizonyos élethelyzetekben bekapcsolnak, de lehet, hogy már nem helytállóak és már nagyon szeretnénk megszabadulni tőlük.
Valami új után sóvárgunk. Valami újjá akar születni bennünk. De ahhoz, hogy a valódi transzformáció létrejöjjön, előbb valaminek meg kell halnia bennünk.

Érdemes tehát feltenni magunknak a következő kérdéseket:

 • meddig megyek el, mit teszek meg, milyen trükköket vetek be azért, hogy megvalósítsam álmaimat?
 • hol vannak a határaim és túllépek-e azokon?
 • kockáztatok-e, elmegyek-e a végsőkig?
 • felteszek-e mindent egy lapra?
 • felkészültem-e arra, hogy egy mély átalakuláson menjek keresztül, hogy elérjem a célomat?

Ezen a mozgásmeditáción ilyen és hasonló kérdésekkel foglalkozunk majd, kihasználva a bennünk rejlő TŰZ átalakító energiáját.

Hangolódjunk ezzel a szívemhez oly’ közel álló videóval:

Tarts velünk Te is, hogy megtapasztald a felhőtlen mozgás örömét!

A részvételhez nem szükséges semmilyen előzetes tánctudás, csupán Te, kényelmes ruházat és egy üveg víz!

Várlak szeretettel!

Kili Andi   Kili Andi

A részvételhez a következő lépések szükségesek

 • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
 • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
 • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

  Jelentkezés a táncra


  Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!