Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Az Álmodó archetípus utolsó táncával befejeztünk egy egész éves ciklust. Tudatosítottuk, hogy ahhoz, hogy valóban újra tudjunk kezdeni valamit az életünkben, a befejezést is át kell élnünk. Korunkban nehéz jó példát látni az összegzésre, a lezárásra, és lehetőséget találni, ahol mindezt rituálisan átélhetjük. Pedig ez nagyon fontos ahhoz, hogy valóban újra tudjuk álmodni az életünket.

A következő RituálTáncunk innen mozdítja tovább lelki folyamatainkat, hiszen új ciklus kezdődik el a természetben, és a mi belső természetünkben egyaránt.
Következő mozgásmeditációnk nagyon támogatott időben lesz, HÚSVÉT HÉTFŐJÉN.

A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe. A Biblia szerint Jézus – pénteki keresztre feszítése után – a harmadik napon, vasárnap feltámadt. Kereszthalálával nem szabadította meg a világot a szenvedéstől, de megváltotta minden ember bűnét, feltámadásával pedig győzelmet aratott a halál felett. A valláson kívül is a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének ünnepe is, amelyet március vagy április hónapban (a Hold állásának megfelelően) tartanak. A húsvétnak megfeleltethető, időben korábbi zsidó vallási ünnep (pészah) az egyiptomi fogságból való szabadulás ünnepe volt. A húsvét egybeesik a tavaszi nap-éj egyenlőség idején tartott termékenységi ünnepekkel is, amelynek elemei a feltámadás, az újjászületés.” (wikipédia)

A régiek ekkor ünnepelték tehát az Új Évet, az Élet körforgásának újabb ciklusát. A magok csírázni kezdenek és megjelennek az első virágok. Látjuk és érezzük ezt az újjáéledő erőt, talán magunkban is.

A tavaszi újjászületés ünnepe lesz tehát ez az este.

Keressük meg, hogy mi az, ami helyet kér bennünk és az életünkben. Ezzel a tánccal utat nyitunk a megújulásnak és a kibontakozásnak.

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!