Események betöltése

A Napunk a Mérleg jegyébe lépett, ami a bennünk élő Művész archetípusát állítja figyelmünk fókuszába.

Gondolatok a következő mozgásmeditációhoz:

“Ebben a táncmeditációban a kapcsolatba lépés mozdulataival foglalkozunk. Megfigyeljük, mikor vagyunk igazán nyitottak és készek másokkal kapcsolódni, illetve mi gátolja bennünk ezt a nyitottságot.

Sokszor szeretnénk kezdeményezni, de nem merünk. Félünk a kudarctól, a visszautasítás fájdalmától és inkább passzívak maradunk. Így megfosztjuk magunkat attól a tanulási és tapasztalási folyamattól, ami segít nekünk megtalálni  a saját érzéseinket, motivációinkat.

Nőként talán hozzuk azt a hitrendszert, hogy ne mi válasszunk, hanem minket válasszanak. Alapvetően a feminin energia a vonzó, befogadó pólus, de ezt felülírhatja a saját egyéniségünk, ami lehet, hogy sokkal aktívabb. Így rengeteg nő belső dilemmákkal küzd a kapcsolatba lépés ügyében.

De a férfiaknak sem könnyebb, hasonló okok miatt. Hiszen hol van az kőbe vésve, hogy mindig a férfi kezdeményez? Lehet, hogy száz évvel ezelőtt ez volt a társadalmi megegyezés, de azóta sokat változott a világ. Most felbomlóban vannak ezek a kapcsolati minták és ez megnehezíti a dolgunkat. Ezért is van aktualitása ennek a témának.

A találkozón gyakoroljuk mindkét pólust, majd játszunk a közeledés és távolodás, az érintkezés és együttmozgás sokféleségével.

Könnyed, sok humorral tűzdelt és feltöltő ez a tánc, de nem hiányzik belőle a mélység sem.

Érdemes eljönni!”

Szeretettel várunk!

Oktató:

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

Hangolódj ezzel a videóval: Derek Hough – Natural

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!