Nyári elvonulás Horvátországban

About Us

Elvonulás időpontja

2024. július 3-13.

We generate results for our customers

ÉLMÉNYKÖZPONTÚ ELVONULÁS HORVÁTORSZÁGBAN, HVAR SZIGETÉN

Real-life strategy to reach your goals.

Izgalmas és feltöltő együttlétre hívjuk azokat az érdeklődőket, akik a nyári kikapcsolódásukat szeretik aktívan és közösségben tölteni, valamint szívesen fűszerezik egy kis önismereti és spirituális tartalommal.
A RituálTánc mozgásmeditáció eszköztára támogatja ezt a külső-belső utazást, amin minden résztvevőnk elmélyülhet egy kreatív teremtő folyamatban, mely az életvitel és életszínvonal megújítására hív.

Mire számíthatsz?

Real-life strategy to reach your goals.

A gyönyörű, mediterrán környezet mellett segítségünkre lesznek:

 • az adott témához kapcsolódó előadások és kiscsoportos folyamatok
 • az esti RituálTánc mozgásmeditációk.

Számodra is hasznos lehet ez az elvonulás, ha:

 • szereted, hogy a nyaralásod aktív pihenés is egyben,

 • szereted a szabad mozgást, táncot és szívesen megismernéd a mozgásmeditáció felszabadító hatását,

 • szeretnéd felébreszteni a benned szunnyadó lehetőségeket, energiákat,

 • ha szeretnéd örömtelibbé, áramlóbbá tenni az életedet,

 • ha életed megújítására vágysz.

Az első napok a megérkezésről, az összehangolódásról szólnak. Az ezt követő napokban megismerkedünk az elvonulás témájához kapcsolódó archetípusokkal, és feldolgozzuk azokat saját belső folyamataink segítségével. A közös beszélgetésekben sok olyan információval találkozunk, mely szélesíti látókörünket, és kimozdíthat beragadt nézőpontunkból. De ami még fontosabb, figyelünk a testünből jövő üzenetekre a szabad mozgás, tánc gyakorlásával. Ez pedig zsigeri szinten összekapcsol mélyebb, intuitívabb önvalónkkal.

Az elvonuláson általában naponta kétszer tartunk közös csoport foglalkozásokat. Délelőttönként pihenhetünk, szabadon strandolhatunk vagy kirándulhatunk. A déli órákban, amikor amúgy is nagyon meleg van kint – 13.00-15.00-ig – az aktuális témák megbeszélése és interaktív feldolgozása zajlik. Utána pihenéssel, napozással, esetleg közös főzéssel töltjük az időt. Az este folyamán pedig – 19.30-kb.21.30-ig – a délelőtti folyamatokat támogató, test-orientált gyakorlatokkal átszőtt RituálTánc mozgásmeditációkkal teljesítjük ki a munkát, valamint időt szánunk a felszabadult együttlétre is. A gyönyörű környezet tengerparti meditációra és táncra is hív minket. Az utolsó napot pedig felszabadult, összegző és beépítő pihenéssel töltjük el.
A részletes programot az elvonulás elején megbeszéljük.

Helyszínünk Hvar szigetének Vrboska települése, ami a sziget egyik legkisebb városkája, egy védett öbölben, érintetlen sűrű fenyőerdő közepén épült. Az öböl közepén egy apró sziget található. Itt a tenger mélyen benyúlik a városba és ahol már utca szélességűre elvékonyodik, ott hidakkal van összekötve a két part, éppen ezért “kis Velencé”-nek is hívják.

Vendéglátónk, az apartman tulajdonosa, Hovány Mónika minden nyáron szeretettel vár minket és meghitt környezetet biztosít nekünk.
Itt találod a Facebook oldalt a Venus Apartman házról, ahol fontos és aktuális információk állnak rendelkezésre nap, mint nap és képeket is láthatsz a helyszínről:
https://www.facebook.com/Venusapartman/

Az utazás részletei

Kezdés: 2024. július 3. 14:00

Vége: 2024. július 13. 10:00

Szervező: Berkes Szofi

Telefonszám: +36 30 459 7856

E-mail: judithberkes@gmail.com; mail@ritualtanc.com

Helyszín: 181, 21463, Vrboska, Croatia

Hogyan tudsz részt venni Te is az elvonuláson?

Real-life strategy to reach your goals.

Nem kell mást tenned, mint kitölteni az oldal alján található Jelentkezési adatokat és mi felvesszük veled a kapcsolatot.
A Jelentkezési adatok kitöltése teljesen kötelezettség mentes, csak egy regisztráció, mellyel kifejezed érdeklődésedet.

Részvételi díj:

 • FIGYELEM!!! – A 2024 évi részvételi díj egy részét Euroban számoljuk, mivel Horvátország erre a pénznemre állt át és a szállás díját is ebben kell fizetnünk.
 • Az első részletet, mellyel a helyedet lefoglalod /FOGLALÓ/, forintban tudod befizetni = 110 000 FT.
 • A második részletet Euroban kérjük tőled, melynek összege 220 Eur. A részvételi díj magában foglalja a szállás és a workshopok díját.

Kedvezmények:

 • HIPER EARLY BIRD KEDVEZMÉNY – ha március 31-ig befizeted a Foglalót = 80 000 Ft +220 Euro
 • EARLY BIRD KEDVEZMÉNY – ha május 10-ig befizeted a Foglalót = 90 000 Ft + 220 Euro

FIGYELEMmájus 15. után már nem áll módunkban visszafizetni az elvonulás díját, mert a szállás kifizetésre kerül.

Érdekel a program, mit tegyek?

 • Jelentkezz az oldalon keresztül és mi felvesszük veled a kapcsolatot.
 • Ha kérdésed van, hívj bennünket a 30 459 7856-os telefonszámon.
 • A megismerkedés és minden kérdés tisztázása után könnyen meg tudod hozni a döntést, hogy velünk tartasz erre az elvonulásra.
 • Amint átutalod a részvételi díjat, máris biztosítottad a helyedet az elvonuláson. Készpénzes befizetésre is van lehetőséged, melyet a szervezővel tudsz egyeztetni.
 • Személyes találkozásra is nyitottak vagyunk veled, hogy megismerkedve biztonságosabban tudj döntést hozni és minden kétséged eloszlathassuk. 🙂
 • FIGYELEM! – Az elvonulásra a férőhely limitált. A helyek a befizetések sorrendjében telnek be.
 • Az oldal alján néhány gyakran feltett kérdésre is választ kaphatsz. Görgess lejjebb.
 • Ha mindez megvan, akkor dőlj hátra kényelmesen és készülj lelkiekben egy valóban felszabadító élményre.

Gyakori kérdések

 • Szervezőnk – Horváth Gyuri – fogja megoldani az utazás ügyeit, a telekocsik összehozását. A kapcsolatfelvételen meg tudod vele beszélni, hogy autóval jönnél, illetve inkább csatlakoznál egy telekocsihoz. Ezután összekapcsol azzal a sofőrrel, akit javasol a közös utazáshoz. Így összeismerkedve minden kérdést tudtok tisztázni.
 • Az elvonulás közeledtével elindítunk egy közös emailt, melyen minden résztvevő tud még kérdezni, ismerkedni, “találkozni”. Ott is még sok minden letisztul. Ott szoktuk megbeszélni, hogy néhány sofőr “konvojban” utazzon – azaz egy közös indulási időben, és néhány benzinkútnál bevárva egymást. Így ha autóval jössz és először, akkor sem kell egyedül érezned magad az út alatt.
 • Ha nem szeretnél autózni, akkor vonattal is jöhetsz, mely egészen Splitig elhoz. Az állomásnál van a komp kikötő, így egyszerűen csak átsétálsz a megfelelő komphoz. Mi pedig kimegyünk eléd az ottani kikötőbe, és odaszállítunk az apartmanhoz. Ezt is meg tudod beszélni Gyurival, aki mindenben segíteni fog neked.
 • Ha a pároddal, kedveseddel, vagy a barátaiddal érkezel, akkor természetesen közös apartmanba kerültök.
 • Ha most jössz először, akkor beosztunk téged egy apartmanba valakivel. Ezek az apartmanok 2-3 ágyasak, tehát nem kell sok emberhez igazodnod. A helyzet az, hogy nem egy örök barátság is született ezekből a “véletlen” találkozásokból.
 • Ha bármi nehézséged, problémád adódik, akkor azonnal szólj! Minden kezdeti kellemetlenséget és nehézséget eddig még tudtunk orvosolni.
 • Mivel az apartmanokban mindenkinek lehetősége van külön főzni, így ha különleges diétán vagy, az is teljesen rendben van. Érdemes hozni otthonról olyan fontos kiegészítőket, melyekre szükséged van az étkezésedhez.
 • Gyakran van közös főzés, de nem kötelező csatlakozni. Spontán események ezek, melyek szuper hangulatúak. Segítőink szervezik és koordinálják ezeket, akik egyebek mellett remek szakácsok is.
 • Az új résztvevőknek néha furcsa, hogy sok “ismeretlen” ember összegyűlik és beszélgetni “kell”. Hát ez nem így van. Nem kell beszélned, ha nem akarsz. Bármikor passzolhatsz, senki nem fog ezért szólni. Hiszen mindenki az elején ugyanúgy izgul, még én is. Ez teljesen természetes emberi óvatosság és abszolút tiszteletben van tartva minden résztvevő ritmusa, ahogy be tud integrálódni egy új közösségbe.
 • Arra viszont megkérünk, hogy legyél jelen ezeken a foglalkozásokon. Add meg magadnak az esélyt az új infók befogadásra. Hiszen pont ettől több, jobb ez az elvonulás, mintha szimplán befizetnél egy hotelbe vagy elmennél a barátaiddal egy apartmanba. És így a többieknek is megadod a lehetőséget, hogy megismerjenek téged. Rengeteg átütő és pozitív tapasztalatról fognak beszámolni neked ez ügyben azok a résztvevők, akik az előző elvonulásokon pont ugyanezt élték át.
 • A RituálTáncot – ha még nem ismered – úgy képzeld el, mint egy csodás bulit, pia nélkül, csak sokkal jobb. Egyrészt szuper zene szól, nem kell beszélgetned senkivel. Van időd arra, hogy csak lazulj, lötyögj a zenére.
 • Mindenki szeret táncolni a lelke mélyén. Ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a felszabadulásnak. A jó hír az, hogy a RituálTáncon nem kell megfelelned semminek. Nincs szükség tánc tudásra. Még az sem kell, hogy jól mozogj.
 • Ha nagyon zavar a többiek jelenléte, akkor adunk neked egy szemkötőt, így kizárhatod a többieket. Ez segít, hogy csak magadra figyelj. Aztán, amikor jól esik, ledobhatod és kapcsolódhatsz kedved szerint.
 • Nem kell érintkezned, kapcsolatba lépned a többiekkel, ha nem akarsz. Táncolhatsz csak úgy egyedül, kedved szerint.
 • A mozgásmeditációkat én vezetem és instruálom, ami segít neked abban, hogy érdekes felismerésekkel gazdagodj. Ez akkor a pluszt ad hozzá észrevétlenül… imádni fogod az egészet.
 • … és itt sem kötelező semmi. Csak légy jelen.

Visszajelzések

We generate results for our customers

“Szofi elvonulásain szinte garantáltan intenzív élményben lesz része a résztvevőnek. Olyan megengedő teret hoz létre, amiben bátran kipróbálhatom, megélhetem bizonytalanabb, háttérbe szorított részeimet is, így közelítve a teljesség érzése felé. Mindezt örömteli, közösségi élmények mentén tesszük, nem felejtve, hogy egy gyönyörű helyen nyaralunk.”

Kléh-Reinle István

“A nyári tábor óriási élmény és megtapasztalás volt. Első ilyen táborom volt, ahol a nyaralást és az önismeretet egybekötve telt el az a 10 nap. Egyetlen percét sem bántam meg! Nem csak a foglalkozások tanítottak rengeteget, hanem az is, ahogyan zajlott az élet a táborban, a szabad időkben, az ismerkedések, a túrázás és az esti levezető beszélgetések a táncot követően. Külön kiemelném az éjszakai plankton-nézős fürdőzést, ami számomra az egyik csúcspont volt.”

Baranyai Bea

“A Horvátországi elvonulás életem egyik legnagyszerűbb élménye volt. Egyszerre volt pihentető, ellazító, feloldó, feltöltő nyaralás kombinálva egy bensőséges, valódi lélekutazással Önmagunk felé. Mindezt egy olyan csoportban megélve, ahol tere van az őszinteségnek és a szívtől szívig kommunikációnak. Köszönöm!”

T. Gabi

“Az elmúlt 12 évben sokféle technikával dolgoztam. Kifejezetten szükségesnek tartom, hogy a „mozgás”, tánc által meghívjuk a „testtudatunkat”. Az elvonuláson olyan komplexitást tapasztaltam meg, melyben konkrét választ kaptam kérdéseimre. Hálás vagyok! Köszönöm.”

Kádek Heni

“Számomra az alap élethordozó erő az életritmus. A RituálTánc és a nyári “elvonulás” lényegének is ezt tartottam. Örömmel tapasztaltam, hogy terapeutánk, mint egy jól megkomponált zeneműben, hagyott minket improvizálni. Az improvizáció szabadsága, lehetősége és tere csak úgy valósulhat meg, ha határozott kereteket adunk neki, kapaszkodót nyújtva ezzel bármelyik típusú embernek. Szofi terápiás művészetének hatása ebben rejlik: támaszt és teret adni egyszerre. Köszönöm az élményt!”

Toll Tünde

“Felforgató, összerakó, megláttató, felébresztő, katalizáló, katartikus, szeretetteli, aktivitásra késztető, gyengéd. Ilyen volt! Köszönöm!”

Jucus

Egyéb fontos tudnivalók

Étkezés: Igény szerint a környék hangulatos vendéglőiben, vagy főzési lehetőség van az apartmanokban.

Szállás: Vrboska városkában, kényelmes apartmanokban, klímával felszerelt 2-3 fős szobákban. Minden szobához tartozik felszerelt konyha, ahol hűtő, tűzhely, mikro, edények, tányérok, evőeszközök és konyharuha van, külön vízforraló nincs. Ágyneműt kapunk, viszont törülközőről és wc papírról mindenkinek gondoskodnia kell.

Szállás címe: Venus Apartman; 181, 21463, Vrboska, Croatia

Bővebb infó:
https://www.facebook.com/Venusapartman/
http://hvarsziget.hu/

Szeretettel várunk!

Berkes Szofi Berkes Szofi
az elvonulás vezetője
30 459 7856
Horváth Gyuri – szervező (fizetés, utazás, telekocsik) – 30 542 2798

Nincs más hátra, csupán jelentkezned kell!