Barion Pixel
Krokovay Károly

Krokovay Károly

Végérvényesen beleszerettem az Életbe. Abba ami körülvesz és abba is ami bennem áramlik. Lenyűgöz a lágysága, szépsége, de a felkavaró mélysége és az elsöprő, pusztító ereje is. Csodálom saját magam és a Természet hullámzó végletességét. Inspirálnak a paradoxonok, az érthetetlen, de mégis élő folyamatok. Szeretem saját magamat, másokat és az egész világot egybe látni és ölelni. Vágyom a valóságot tapasztalni és elfogadó mosollyal a szemébe nézni.

Az élet művészetének gyakorlásában ma már a testem a mesterem. Hihetetlen bölcsességgel, kreativitással, erővel rendelkezik és persze mindig a jelenben van. A tapasztalati utamon nagy segítséget kapok a különböző szabad táncra épülő irányzatoktól, a taiji-tól, a weight-flow-contact-tól és az egyéni és csoportos szomato-pszichoterápiás folyamatoktól.

A RituálTánc során a belső valóságom látszólagos ellentéteinek szabad átélését és egybeolvadását élem meg. Ilyenkor bennem valaki hazatalál, de előfordul, hogy valamely részemtől elköszönök, mert kiderül, hogy már nem hozzám tartozik. Azt tapasztalom, hogy a teljes évkör 12 archetipikus minősége a RituálTáncokban egybeforrnak és valódi hatóerővé transzformálódnak a mindennapokban.

Több éve tartok már RituálTáncokat és a közös utazás végén mindig megható és mély tapasztalat látni az arcokat: egyszerűen gyönyörűek. Ott tükröződik bennük a jelenlét valósága: az átélt folyamat megrázó döbbenete, vagy éppen az elengedés puha könnyűsége.