Álmodó

Letölthető hanganyag

Ebben a hónapban akciós!!!

Ez az archetípus álmaink és látomásaink hordozója. Visszakapcsol lelkünk teremtő aspektusához.

Fő témái: elengedés, elvonulás a világ zajától és a múlt beidegződéseitől; intuitív befelé figyelés, mely segít elmélyülni a belső csendben, hogy életünk új látomása megmutatkozhasson.

Ez a belső utazás a 12 állatövi jegy közül a HALAK/Neptunusz jegyéhez kapcsolódik. A benne lévő ősképek, szimbólumok segítségével ráhangolódhatsz erre a lélekrészre, és egyre jobban megerősítheted önmagadban a hozzá kapcsolódó tulajdonságokat, képességeket.

Érdemes akkor használni:

  • ha szeretnéd felfedezni, mit üzen neked ez az archetípus,
  • ha meg szeretnéd tudni, mi gátol és mi segíthet a benne rejlő képességek, őserő kibontakoztatásában,
  • ha egy életszakasz lezárult és szükség van egy megpihenésre, erő összevonásra a megújulás előtt,
  • nagy testi/lelki fáradtság esetén, amikor besokalltál és mindenből eleged lett,
  • ha feloldódásra, gyógyulásra, mély ellazulásra van igényed,
  • ha elcsendesülésre, meditatív tudatállapotra vágysz.

Amit adhat neked:
elengedés, ellazulás, belső csend, nyugalom, béke, a feltétel nélküli szeretet állapota, hála érzet, megbocsátás, meditatív éberség, új Látomás

Az Álmodó archetípus a kezdet és a vég összekapcsolója bennünk, mint amikor a Teremtés Kígyója a saját farkába harap, mint amikor a múlt és a jövő összeér a Jelen Pillanat Csodájában. Ő van jelen, amikor este elalszunk, hogy testünk regenerálódjon és feltöltődjön. Ő mesél az álmainkon keresztül, Magasabb énünk üzeneteit sugallva. Ő van velünk akkor is, amikor egy fejlődési időszak, életszakasz lezárul, hogy átadja a helyét az újnak. És végül két élet között lelkünk vele pihen meg, hogy feldolgozzuk ezt az inkarnációt, és előkészüljünk egy Új Születésre. Ő egyesíti a Fényt és az Árnyékot, hogy a polaritás világából az annyira vágyott belső Egység élményére táguljon a lényünk.

időtartam: 21:58’
hang: Kisida Bori

Ami történni fog:

  1. A sikeres fizetést követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről, és megkapod a számlát.
  2. Az e-mail-ben találsz egy linket, ahonnan le tudod tölteni a hanganyagot

BIZTONSÁGOS
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán (SSL) keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Barion felel. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a info@ritualtanc.com e-mail címre és 24 órán belül válaszolok.

A fizetést bankkártyás fizetés, vagy utalás formájában fogod tudni megtenni.

A bankkártyás fizetés a Barion oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően néhány percen belül már meg is fog érkezni a megvásárolt hanganyag a rendeléskor megadott e-mail címedre.

A fizetést követően elektronikus számlát küldök a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.