Macskanő

Letölthető hanganyag

Imagináció a benned élő Delfinnő felébresztésére

Ez a belső utazás érzelmeidhez szól. Érzéseid olyanok, mint a víz – sokféle formát öltenek és változékonyak. Néha vadul hullámozva ostromolják a partot, amikor haragszol, máskor pedig örvényeket képezve a mélybe húznak, ha például szomorú és depressziós vagy. De lehet, hogy magasba repítenek ragyogva, amikor örülsz, stb…

Tudod, kik azok a csodálatos lények, melyek lubickolva élvezik a Víz elem minden aspektusát?

A delfinek! Velük kapcsolódhatsz össze ebben az utazásban, mert ők tudnak segíteni neked, hogy érzelmeiddel összebarátkozz. Suhanj velük, tanulj meg együtt áramlani a vízzel, és életed is sokkal fluidabbá, lényed örömtelibbé válik.

változás, alkalmazkodás, kapcsolódás, szexualitás, ellazulás, feloldódás, gyógyulás, megtisztulás, érzelmi önkifejezés, befogadás, odaadás, gondoskodás, bizalom, megértés, befelé fordulás, elengedés, sodródás az árral, fluiditás, mozgás, öröm, áramlás, vonzás, kiáradás, kreativitás

Ami történni fog:

  1. A sikeres fizetést követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről, és megkapod a számlát.
  2. Az e-mail-ben találsz egy linket, ahonnan le tudod tölteni a hanganyagot

BIZTONSÁGOS
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán (SSL) keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Barion felel. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a info@ritualtanc.com e-mail címre és 24 órán belül válaszolok.

A fizetést bankkártyás fizetés, vagy utalás formájában fogod tudni megtenni.

A bankkártyás fizetés a Barion oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően néhány percen belül már meg is fog érkezni a megvásárolt hanganyag a rendeléskor megadott e-mail címedre.

A fizetést követően elektronikus számlát küldök a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.