Király

Letölthető hanganyag

király arcetípus

Ez az archetípus a legerőteljesebb maszkulin/férfi energia hordozója a lényünkben.

Fő témái: a határok kijelölése, a személyes erő kibontakoztatása, uralkodás, hatalom, kapcsolat a belső középpontunkkal és a tengelyünkkel, a szív útján járni

Ez a belső utazás a 12 állatövi jegy közül az OROSZLÁN/Nap jegyéhez kapcsolódik. A benne lévő ősképek, szimbólumok segítségével ráhangolódhatsz erre a lélek szerepre, és egyre jobban megerősítheted önmagadban a hozzá kapcsolódó tulajdonságokat, képességeket.

Érdemes akkor használni:

  • ha szeretnéd felfedezni, hogyan is állsz ezzel az archetípussal önmagadban,
  • ha meg szeretnéd tudni, mi gátol és mi segíthet a benne rejlő képességek, őserő kibontakoztatásában,
  • ha szeretnél jobban beleállni a konfliktus helyzetekbe és képviselni önmagad,
  • amikor belső erődet, teremtő képességedet szeretnéd fejleszteni és kibontakoztatni,
  • ha javítani szeretnéd belső kapcsolódásodat az édesapáddal, nagyapáiddal, férfi felmenőiddel, őseiddel.

Amit adhat neked:
önállóság, bátorság, valódi erő, kapcsolat a belső középponttal, vezetői képességek, irányítás, hatalom, egyéniségünk felvállalása, életteliség, melegség, a „belső birodalom felépítése”, a nő megtartása, a család jól létének fenntartása.

időtartam: 27:43’
hang: Kisida Bori

Ami történni fog:

  1. A sikeres fizetést követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről, és megkapod a számlát.
  2. Az e-mail-ben találsz egy linket, ahonnan le tudod tölteni a hanganyagot

BIZTONSÁGOS
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán (SSL) keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Barion felel. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a info@ritualtanc.com e-mail címre és 24 órán belül válaszolok.

A fizetést bankkártyás fizetés, vagy utalás formájában fogod tudni megtenni.

A bankkártyás fizetés a Barion oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően néhány percen belül már meg is fog érkezni a megvásárolt hanganyag a rendeléskor megadott e-mail címedre.

A fizetést követően elektronikus számlát küldök a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.