Kristálytemplom

Letölthető hanganyag

Ez az imagináció összekapcsol a Kozmoszban és a saját mikrokozmoszodban lévő Renddel. Ez az átrendeződés összehangolja fizikai testedet és aurád összes rétegét, ezáltal megerősíti a belső stabilitás érzését.

Segítségével felfedezheted, hogy melyik gyógyító ásvány támogat most a legjobban téged. Ha már van kedvenc kristályod, akkor feltöltheted azzal az információval, lényegi üzenettel, amelyet az utazás során fogsz kapni.

A kristályok ideális eszközök az információk tárolásához. Felvesznek és leadnak minden rezgést, amivel kapcsolatba kerülnek. Ezen kívül minden ásvány és minden kristály speciális hatóerővel is rendelkezik, hiszen különböző szerkezetük különféle minőségek és tulajdonságok hordozására alkalmas.

Az utazás során tudatosan úgy programozhatod be a kristályodat, hogy a lehető legjobb szolgálatot tehesse belső szándékod kapcsán.

Figyelem – ha valódi kristály, féldrágakövet használsz, akkor előtte alaposan tisztítsd meg folyó vízzel!

archetípus: Mester (Bak jegye/Szaturnusz)
időtartam: 15:03’
hang: Berkes Szofi Judit
zene: PureSound Media

Ami történni fog:

  1. A sikeres fizetést követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről, és megkapod a számlát.
  2. Az e-mail-ben találsz egy linket, ahonnan le tudod tölteni a hanganyagot

BIZTONSÁGOS
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán (SSL) keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Barion felel. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a info@ritualtanc.com e-mail címre és 24 órán belül válaszolok.

A fizetést bankkártyás fizetés, vagy utalás formájában fogod tudni megtenni.

A bankkártyás fizetés a Barion oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően néhány percen belül már meg is fog érkezni a megvásárolt hanganyag a rendeléskor megadott e-mail címedre.

A fizetést követően elektronikus számlát küldök a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.