Látomáskeresés

Letölthető hanganyag

Ebben az imaginációban elvezetlek abba a teremtő térbe, melyet az Álmodás helyének, a Tiszta tudat birodalmának, vagy Théta agyhullám tartománynak is neveznek.

Ennek a tudatállapotnak az a sajátossága, hogy ilyenkor nagyon fogékonyak vagyunk, mert összekapcsolódunk azzal a tágas dimenzióval, ahonnan inspirációink, megérzéseink, látomásaink származnak.

Egy Teremtő Térbe hívlak tehát, melyben időzve egyszerűen csak feltöltekezhetsz friss energiával, vagy megkeresheted életed megújító Látomását.


Érdemes akkor használni:

  • ha úgy érzed, elakadtál életutadon
  • ha szeretnéd újrateremteni magadat és az életedet
  • amikor arra vágysz, hogy mélyen ellazulj és feltöltődj
  • amikor unalmasnak és szürkének érzed a világot
  • ha megújulásra vágysz

Amit adhat neked:
mély ellazulás és meditatív állapot, elengedés, a teremtő erő felébredése, új Látomás, megújulás, kreativitás és lendület, új kezdet

archetípus: Álmodó (Halak jegy/Neptunusz)
időtartam: 29:00’’
hang: Berkes Szofi Judit
zene: Csillag Tamás
ár: 2900.-

Látomáskeresés

Amit tegyél meg:

  1. Töltsd ki az űrlapot. A számlázási adatokat akkor is töltsd ki, ha nem kérsz számlát.
  2. A GDPR törvény miatt csak akkor vásárolhatsz tőlem, ha hozzájárulsz ahhoz, hogy az adataidat megismerjem, ezért kérlek, hogy pipáld ki a kérdéseket az űrlap alján.
  3. A „Megvásárolom” gombra kattintás után az oldal átnavigál az Barion oldalára, ahol biztonságosan tudsz fizetni.

Ami történni fog:

  1. A sikeres fizetést követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről, és megkapod a számlát.
  2. Az e-mail-ben találsz egy linket, ahonnan le tudod tölteni a hanganyagot

BIZTONSÁGOS
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán (SSL) keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Barion felel. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a info@ritualtanc.com e-mail címre és 24 órán belül válaszolok.

A fizetést csak bankkártyás fizetés formájában fogod tudni megtenni.

A bankkártyás fizetés a Barion oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően néhány percen belül már meg is fog érkezni a megvásárolt hanganyag a rendeléskor megadott e-mail címedre.

A fizetést követően elektronikus számlát küldök a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.