Macskanő

Letölthető hanganyag

Imagináció a benned élő Macskanő felébresztésére

Használd ezt a vezetett belső utazást arra, hogy visszakapcsolódj testedhez és a benne(d) rejlő bölcsességhez. A nagymacskák – mint totemállatok – leginkább abban támogatnak, hogy fogadd el és szeresd magad úgy, ahogy vagy. Lazulj bele itt és most a testedbe, lazulj bele az Önvalódba, simulj bele kényelmesen abba a csodaNőbe, aki vagy. Nem kell semmit tenned, senkinek sem kell megfelelned, semmiféle változásra nincs szükséged ahhoz, hogy ez megtörténjen. Hiszen TE valójában minden pillanatban önmagad vagy, és így vagy tökéletes.

Ha ezt most nem hiszed el, vagy nem tudod mélyen átérezni, akkor mindenképpen használd ezt a hanganyagot addig, amíg ez az érzés már természetesen (vissza)jön.

Barátkozz meg a macskaszellemmel – Bástettel – aki védelmeződdé válva segít a teljes önelfogadásban!

A Föld elemhez kapcsolódó minőségek, tulajdonságok:

stabilitás, állóképesség, tartás, rugalmasság, megszilárdítás, bőség tudat, virágzás, lelassulás, tapasztalás, türelem, beérés, megosztás, támogatás, nyugalom, biztonság, birtokba vétel, manifesztáció, megvalósítás, földelés, önbizalom, gyakorlatiasság

 

Ami történni fog:

  1. A sikeres fizetést követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről, és megkapod a számlát.
  2. Az e-mail-ben találsz egy linket, ahonnan le tudod tölteni a hanganyagot

BIZTONSÁGOS
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán (SSL) keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Barion felel. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a info@ritualtanc.com e-mail címre és 24 órán belül válaszolok.

A fizetést bankkártyás fizetés, vagy utalás formájában fogod tudni megtenni.

A bankkártyás fizetés a Barion oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően néhány percen belül már meg is fog érkezni a megvásárolt hanganyag a rendeléskor megadott e-mail címedre.

A fizetést követően elektronikus számlát küldök a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.