Öngyógyító – relaxációs utazás

Letölthető hanganyag

Ez a belső utazás arra szolgál, hogy felébressze az öngyógyító képességet, mely mindannyiunkban jelen van. Ez az ösztönösen működő regeneráció forrasztja be sebeinket, távolítja el a szervezetünkre káros anyagokat és jó esetben fenntartja azt a belső harmóniát, melyet egyszerűen csak jó közérzetnek érzékelünk.

Az egészség az egyik legnagyobb kincsünk, amit akkor értékelünk csak igazán, amikor elveszítjük.
Szinte népbetegség – vagy nevezzük inkább civilizációs ártalomnak? – hogy gyakran rosszul bánunk a saját testükkel. Nem megfelelően táplálkozunk, keveset mozgunk, keveset pihenünk, sokféleképpen mérgezzük magunkat. Eltávolodtunk a testünkben lévő ösztönös bölcsességtől és nem értjük testünk jelzéseit, működését. Szakértőkre vagyunk utalva. Gyakran teljes egészében kihelyezzük más emberek – orvosok, gyógyítók, terapeuták – kezébe a rehabilitáció, a gyógyulás mikéntjét, lemondva így saját felelősségünkről és lehetőségeinkről.

Pedig nagyon sokat tehetünk magunkért! Nem kell megvárni, amíg szervezetünk kimerül és megbetegszik! Előzzük meg azzal, hogy odafigyelünk erre a csodálatos alkotásra, lelkünk templomára!

Ez az imagináció szeretne segítséget adni ahhoz, hogy újra felvedd a kapcsolatot a testedben rejlő ősi tudással és bölcsességgel. Egy olyan folyamaton visz végig, mellyel mély figyelmet adhatsz testednek, ráérezhetsz jelzéseire, és megértheted üzeneteit, melyekkel folyamatosan elhalmoz téged. Használatával javíthatod, sőt teljesen rendbe teheted a kommunikációt testeddel, ami azt eredményezi, hogy sokkal jobban érzed magad és egészségesebb leszel.

Érdemes és fontos akkor használni, amikor konkrét fájdalmaid vannak vagy beteg vagy. De akkor is nagyon hasznos lehet, amikor rossz a közérzeted, a kedélyed és szeretnéd megelőzni, hogy beteg legyél.

Mire számíthatsz, mit tartalmaz ez a hanganyag?
– relaxáció
– aura korrekció
– kapcsolatba lépés a belső “Gyógyítóval”
– a test jelzéseinek, a szervekben rejlő energiáknak tudatosítása
– a fájdalom/betegség mögött rejlő érzelmek/történetek korrekciója, oldása

Figyelem! A hanganyag NEM váltja ki a szakellátás, orvosi segítség szükségességét!

időtartam: 34:06’
hang: Berkes Szofi Judit
zene: Gonzó Péter & Horváth Zsófi

Ami történni fog:

  1. A sikeres fizetést követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről, és megkapod a számlát.
  2. Az e-mail-ben találsz egy linket, ahonnan le tudod tölteni a hanganyagot

BIZTONSÁGOS
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán (SSL) keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Barion felel. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a info@ritualtanc.com e-mail címre és 24 órán belül válaszolok.

A fizetést bankkártyás fizetés, vagy utalás formájában fogod tudni megtenni.

A bankkártyás fizetés a Barion oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően néhány percen belül már meg is fog érkezni a megvásárolt hanganyag a rendeléskor megadott e-mail címedre.

A fizetést követően elektronikus számlát küldök a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.