Pap

Letölthető hanganyag

Ez az archetípus a világképünket alkotó hitrendszereink hordozója.

Fő témái: önismeret és világkép, belső hang, hit és tudatosság, bizalom a magasabb világok létezésében, tolerancia, lelki, szellemi fejlődés

Ez a belső utazás a 12 állatövi jegy közül a NYILAS/Jupiter jegyéhez kapcsolódik. A benne lévő ősképek, szimbólumok segítségével ráhangolódhatsz erre a lélekrészre, és egyre jobban megerősítheted önmagadban a hozzá kapcsolódó tulajdonságokat, képességeket.

Érdemes akkor használni:

  • ha szeretnéd felfedezni, mit üzen neked ez az archetípus,
  • ha meg szeretnéd tudni, mi gátol és mi segíthet a benne rejlő képességek, őserő kibontakoztatásában,
  • ha szeretnél a hitrendszereiden dolgozni,
  • ha hinni szeretnél újra először is önmagadban, és az élet alapvető Jó-ságában,
  • ha tágítanád önismeretedet, hogy a “kicsi” énedből a belső Nagyságod felé haladhass. 

Amit adhat neked:
belső igazságod felfedezése és kimondása, valódi célod letisztulása, különböző részeid összekapcsolása – belső integráció, lelki, szellemi fejlődés a hit-remény-szeretet hármasságában

időtartam: 20:54’
hang: Kisida Bori
ár: 6900.-

Végre beköszöntött a Pap, Papnő archetípus időszaka. Kíváncsi vagy, mit üzen neked? Ki ő benned? A hozzá kapcsolódó imaginációs utazást – melyben mindezt felfedezheted – most jelentős kedvezménnyel vásárolhatod meg:

6900.- helyett 4900.-ért.

papnő archetípus

Amit tegyél meg:

  1. Töltsd ki az űrlapot. A számlázási adatokat akkor is töltsd ki, ha nem kérsz számlát.
  2. A GDPR törvény miatt csak akkor vásárolhatsz tőlem, ha hozzájárulsz ahhoz, hogy az adataidat megismerjem, ezért kérlek, hogy pipáld ki a kérdéseket az űrlap alján.
  3. A “Megvásárolom” gombra kattintás után az oldal átnavigál az Barion oldalára, ahol biztonságosan tudsz fizetni.

Ami történni fog:

  1. A sikeres fizetést követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről, és megkapod a számlát.
  2. Az e-mail-ben találsz egy linket, ahonnan le tudod tölteni a hanganyagot

BIZTONSÁGOS
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán (SSL) keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Barion felel. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a info@ritualtanc.com e-mail címre és 24 órán belül válaszolok.

A fizetést csak bankkártyás fizetés formájában fogod tudni megtenni.

A bankkártyás fizetés a Barion oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően néhány percen belül már meg is fog érkezni a megvásárolt hanganyag a rendeléskor megadott e-mail címedre.

A fizetést követően elektronikus számlát küldök a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.

VÁSÁRLÁSHOZ ADD MEG AZ ADATAIDAT A LENTI ŰRLAPON!