Szabadító

Letölthető hanganyag

Ez az archetípus a változások elősegítője a rendszerünkben. A túlságosan bemerevedett struktúrákat lebontja, hogy fejlődésünknek új utat készítsen.

Fő témái: mit jelent valóban szabadnak lenni, megújulás, függetlenség, valódi identitás, helyem a csoportban/közösségben, inspiráció, kreativitás.

Ez a belső utazás a 12 állatövi jegy közül a VÍZÖNTŐ/Uránusz jegyéhez kapcsolódik. A benne lévő ősképek, szimbólumok segítségével ráhangolódhatsz erre a lélekrészre, és egyre jobban megerősítheted önmagadban a hozzá kapcsolódó tulajdonságokat, képességeket.

Érdemes akkor használni:

  • ha szeretnéd felfedezni, mit üzen neked ez az archetípus,
  • ha meg szeretnéd tudni, mi gátol és mi segíthet a benne rejlő képességek, őserő kibontakoztatásában,
  • ha életed valamelyik szintjén átalakulásra, megújulásra van szükség,
  • ha unalmasnak érzed az életet, és felfrissülésre, kalandra vágysz,
  • ha kreatívabb szeretnél lenni,
  • ha teret akarsz engedni egy spontánabb, inspiráltabb életvitelhez,
  • ha felszabadítanád a benned élő Géniuszt, azaz saját nagyszerűségedet, zsenialitásodat.

Amit adhat neked:
belső támogatás a változáshoz, megújító ötletek, kimozdulás, kitörés a blokkoló és megkötő helyzetekből, kapcsolat a Lélekkel, inspiráció, belső szabadság élmény, új életvitel, örömteli, friss, lelkesült életérzés

időtartam: 23:00’
hang: Kisida Bori

Ami történni fog:

  1. A sikeres fizetést követően kapsz egy visszaigazoló e-mailt a rendelésedről, és megkapod a számlát.
  2. Az e-mail-ben találsz egy linket, ahonnan le tudod tölteni a hanganyagot

BIZTONSÁGOS
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán (SSL) keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos Barion felel. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a info@ritualtanc.com e-mail címre és 24 órán belül válaszolok.

A fizetést bankkártyás fizetés, vagy utalás formájában fogod tudni megtenni.

A bankkártyás fizetés a Barion oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően néhány percen belül már meg is fog érkezni a megvásárolt hanganyag a rendeléskor megadott e-mail címedre.

A fizetést követően elektronikus számlát küldök a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.