Izgalmas időszakhoz érkeztünk ismét.

A következő hónapban kiemelkedő Művész archetípus talán az egyik legerőteljesebb segítségünk ahhoz, hogy képet kapjunk belső világunkról, és annak is arról az oldaláról, hogy hogyan kapcsolódunk másokhoz.
Levegős jegyként az intellektus világába kalauzol. Tehát nem mást fedezhetünk most fel magunkban, mint azokat a gondolati mintáinkat, amelyek a legkülönbözőbb emberi viszonyainkat mozgatják.

Nézz körbe magad körül!
Milyen helyzetben vagy? Mi történik veled éppen? Milyen emberek vesznek körül? Van párkapcsolatod? Milyen a párkapcsolatod? Milyen szerepet töltesz be a családodban (az alap anya, apa, feleség, férj, gyermek szerepeken túl)? Hogyan éled az életed? Ott vagy, ahol lenni szeretnél? Azzal, akivel szeretnél? Mi/ki hiányzik most?

Amit magad körül látsz, érzékelsz nap, mint nap, ahogyan éled az életed, ahogyan kapcsolódsz a közvetlen és tágabb környezetedhez, mind azt mutatja, hogy hogyan látod a világot. Azt pedig, hogy egy-két, netán sokkal több helyen javítani szeretnél mindezen, magadban és magaddal kell elkezdened.

Ebben a hónapban így a kapcsolataidra és kapcsolati mintáidra van lehetőséged jobban rálátni. Ehhez találsz támogatást, inspirációt és szeretetteli segítséget programjainkon.

Szeretettel várunk a Művész archetípus RituálTáncain!
KÖZELGŐ TÁNCOK A MŰVÉSSZEL>>>