A RituálTánc képzés egy 2 éves folyamat, melynek első évében a résztvevők egy saját élményű önismereti folyamat keretében mélyebben megismerkedhetnek a módszer hatásaival, miközben előkészülnek a módszer elsajátítására is. A második évben pedig megtanulják, hogyan lehet felépíteni és levezetni professzionális mozgásmeditációkat. 

Ha érdekel a képzés, küldd el nekünk az oldal alján lévő Jelentkezési lapot és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Mi az a RituálTánc? Olvasd el bővebben!>>>

 • Szeretnéd Te is megtapasztalni az archetípusos energiák minőségét, pszichédre és szellemedre gyakorolt hatásait?
 • Szeretnéd jobban megérteni és átlátni saját működésedet?
 • Szeretnéd megtapasztalni, hogy a szabad tánc, a testmunka gyakorlatok, valamint az imaginációs témákkal és szimbólumokkal történő munka által hogyan válhatsz egyre tudatosabbá a testedre, testérzeteidre és érzelmi reakcióidra, mintáidra?
 • Szeretnéd felszabadítani magadat a másoktól átvett és rosszul értelmezett befolyásoktól, hogy az eredeti, tiszta lélekesszenciádat, őserődet felfedezhesd?

Mindez Téged is vár, ha részt veszel a RituálTánc 2 éves, önismerettel egybekötött mozgásmeditációs kurzusán!

A RituálTánc képzésről 

 • Az első évfolyam alatt egy tematikusan kidolgozott, egymásra épülő rendszert ismerhetsz meg.
 • Ez az átfogó rendszer a 12 állatövi jegyhez kapcsolódó archetípusok bennünk tükröződő hatásait foglalja össze. A folyamat elméleti részében az archetípusok asztrológiai alapjaival ismerkedünk meg interaktív előadások formájában.
 • Az archetípusokhoz alapvető élettémák is kapcsolódnak, amit az elmélet és a gyakorlat harmonikus együttműködésével dolgozunk fel.
 • A gyakorlati rész az elmélethez kapcsolódó mozgásmeditációkat, bodywork és kontakt tánc elemeket tartalmazza.
 • A második évben pedig izgalmas alkotófolyamat keretében elkezded elsajátítani, hogyan lehet az archetípusok tanításaiból merítve gyakorlatilag minden fontos élettémából művészi és professzionális mozgásmeditációkat készíteni és levezetni. Mindenki a saját tempójában halad, gyakorolunk, de a fejlődés garantált.

A képzés felépítése és keretei

 1. A RituálTánc képzés első évfolyama egy saját élményű, zárt önismereti csoport keretében zajlik. Ennek kereteiről a jelentkezés után emailben, illetve egy online beszélgetés alkalmával adunk tájékoztatást.
 2. A folyamat összesen 16 nap/128 órát vesz igénybe 1 éven át, havi és kéthavi bontásban, 8 hétvégén, követve az évkört.
 3. A RituáltTánc képzés saját élmény csoportját sikeresen elvégzett résztvevők lehetőséget kapnak, hogy a következő évben részt vegyenek és elvégezzék a RituálTánc oktató képzését.
 4. RituálTánc – oktató képző csoport (szintén 1 éves, zárt csoport, alkotóműhely) – a saját élmény csoportot követő évben kezdődik, kicsit más szerkezetű modul rendszerben zajlik. Erről bővebben a felvételi beszélgetésen tájékoztatunk.
 5. A zárt csoport kis létszámú, mert így tudunk minőségi módon önismerni és alkotni. 12 fő tud részt venni a képzésen.

Várjuk azokat:

 • akiket érdekel egy új és izgalmas táncterápiás módszer, ami uniqum a jelenlegi táncos önismereti módszerek között,
 • akik önismeretüket a bennük rejlő ősi szerep-modellek megismerésével szeretnék bővíteni,
 • akik érdeklődnek az asztrológia alternatív, gyakorlati megközelítése iránt,
 • akik mozgással és szabad tánccal akarnak önmagukon dolgozni,
 • akik szeretnék elsajátítani a módszert és RituálTánc oktatóként szeretnének másoknak is segíteni az útjukon.

Olvasd el, mit mondanak azok, akik már részt vettek a RituálTánc oktatói képzésen

„A Rituáltánc képzés minden egyes alkalommal elképesztő belső utazáson vitt keresztül, ahol hozzá tudtam férni a saját belső mélységeimhez. Hol megerősítéseket, hol felismeréseket, hol teljesen új dolgokat hozott számomra.

Nagyon különös volt egyéni és csoport szinten is megélni, ahogy egymáshoz csiszolódtunk, ahogy minden egyes alkalommal közelebb kerültünk a csoporttársakhoz és így nem csak a belső megélésekben, hanem egymással szemben is szépen lassan megszületett az elfogadás, majd szoros barátságok alakultak ki.

Jómagam női csoportokat, önismereti tanfolyamokat tartok és a képzésen szerzett újabb és újabb élményeket át tudtam vinni és be tudtam építeni a saját képzési tematikámba. Ettől még színesebbek és izgalmasabbak lettek a tanfolyamaim.

Hálásan köszönöm ezt a csodálatos megtapasztalást és az együtt töltött egy évet.”
Évi

„Fel kellett vennem egy más fajta szemüveget, inkább azt mondanám, hogy őszintén szembe kellett néznem a számomra ismeretlen lélekrészeimmel.  Most jutottam el oda, ill. kezdek eljutni oda, hogy ugyan eddig sem ijedtem meg senkitől, de most végre nincs bennem megfelelési kényszer, tehát nem érdekel a következménye annak amit teszek, holott azelőtt ezekkel mindig számoltam. Ez olyan hatalmas nagy szabadságot ad,  hogy nem is tudom nektek elmondani, mennyire hiányzott ez számomra. Csak azt tudom mondani, hogy erre vágytam egész életemben.”

„A tudatosodásban kaptam segítséget,  a döntés hozatalaimban, láttam bennük az archetípusok tükröződését.  Az énem erősödött. Mindig tudtam, hogy  a testem sok információt hordoz, táncoltam is, de itt tudtam annyira mélyre menni a testemben, annyira meg tudtam ismerni, hogy egészen régi dolgokat tudtam feldolgozni, ami a testemben volt eddig  elraktározva. Azáltal, hogy ezek az ismeretek fejlődtek, én megerősödtem. Nagyobb biztonságban érzem magam, a bizonytalanságomat eddig sokkal jobban kivetítettem – pl. a párkapcsolatban is a biztonságot kerestem-, mint most, de már magamban érzem a biztonságot.”

Én mindig a testmunka gyakorlatokat vártam. A gyakorlatok során éreztem meg sok fontos dolgot. Mindig menekülni akartam. Megláttam azt, amit nagyon nem akartam meglátni, nekem a felnőtté válásban is segített. Nem kikönyörögtem egy választ, hanem rajtam múlt, mit kezdek a kapott dolgokkal. A képzés elején sokat nyafogtam, de a gyakorlatok segítettek abban, hogy egyre jobban belehelyezkedjek abba, hogy magam oldjam meg a helyzeteimet. Ehhez nagyon sok segítséget kaptam a képzésen és a csoportban. Nagyon nagy élményeim voltak. A RituálTánc elvonulások alatt pedig az életem legmélyebb élményeit éltem meg.  ”

„A saját élményeim megélései is csodálatosak voltak, de azt külön köszönöm, hogy amit magammal hoztam, azt be tudom építeni a saját tanfolyamaimba.

Mivel régóta tartok csoportokat és régóta vezetek meditációkat, ezért maga a folyamat nem volt új, de az zseniális, hogy azok a területek, amiket eddig külön csináltam (tánc és meditáció vezetés) ilyen könnyen és hatékonyan összekapcsolhatóak.

A táncos mini állítások viszont teljesen új megéléseket és rálátásokat adtak! Számomra azok hozták a legtöbb megerősítést és a legtöbb plusz információt. Számomra azok voltak a legzseniálisabb részei az egész tanfolyamnak. Annyira imádtam, hogy azt sem bántam volna, ha az egész tanfolyam abból áll! Egyszerűen imádtam az összes miniállítást! Nekem az volt a csúcs!”

„Az érzéseket nehéz szavakba önteni… csodálatos megéléseim voltak, a mini állítások nagyon jó felismeréseket, rálátásokat, megértéseket, megerősítéseket hozott számomra. Sok puzzledarab a helyére került bennem. Hálás köszönet mindenért!”

Fontos tudnivalók

Kiegészítő anyagok:
A foglalkozások elején odaadjuk neked a JEGYZETET, ami egy összefoglaló az adott archetípusról és a tanultakról. Ez a vázlat segít neked feleleveníteni a foglalkozások anyagát.

Jegyzet: Minden archetípusról külön összefoglalót adunk, amely tartalmazza a leírásukat, az asztrológiai alapokkal együtt, valamint a hozzájuk tartozó alapvető élettémákat.

A saját élmény csoport teljes tandíjáról emailben tájékoztatunk, ami magába foglalja a 16 képzési napot (naponta 10.00-18.00-ig, 128 óra), valamint a jegyzet árát egyaránt.
A fizetés feltételeiről, a részletfizetés lehetőségeiről további tájékoztatást a jelentkezés után, emailben küldünk.

Helyszín: tervezés alatt

A képzést vezeti:
Berkes Szofi Judit – a RituálTánc mozgásmeditáció módszerének alkotója, holisztikus segítő, a Lélekszíntér archetípus-tan tanítója – 30 459 7856
Lágler Zsófia – RituálTánc mozgásmeditáció csoportvezető

Mit tegyél, ha érdekel a RituálTánc képzés?

 • Küldd el a lap alján található Jelentkezési lapot.
 • A jelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot. Kapsz majd egy levelet, amelyben bővebben tájékoztatunk a képzésről és a részvétel feltételeiről.
 • Ha még nem ismerjük egymást, akkor megbeszélünk egy kb. 20 perces online meetinget. Ezen a találkozón minden információt elmondunk a Képzésről és felteheted esetleges kérdéseidet is.
 • Ha még nem ismered a RituálTáncot, akkor érdemes lesz eljönni a hétfői nyitott csoport bármelyik órájára. Minél több alkalmon veszel részt, annál nagyobb bepillantást nyersz az itt folyó munkába. Ez segít eldönteni, hogy részt vegyél a képzésen.

RituálTánc nyitott órák>>>

*****

A RituálTánc oktatás a felnőttképzés része:
– felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2024/000196
– nyilvántartásba vétel időpontja: 2024. február 20.
– képzési tevékenység(ek): 8559 – M.n.s. egyéb oktatás

Szeretettel várunk!

Berkes Szofi   Berkes Szofi

  Jelentkezem a RituálTánc képzésre