hanganyagok
meditációk – imaginációs utazások

Az archetípusokhoz (ősképek, szerep modellek, énrészek) kapcsolódó hanganyagok az élet összes nagy területét felölelik. Átfogó és mégis speciális segítséget szeretnének neked nyújtani önmagad minden szintjének átvilágításában, átformálásában. Egy könnyen érthető és jól használható rendszerbe szedik életed fő témaköreit, így gyorsan megtalálhatod azt a területet, melyet most fejleszteni szeretnél magadban.

… ha nem teljesen világos az archetípus kifejezés, kattints ide és olvasd el…

Miben segítenek a hanganyagok?

Problémáinkat gyakran az okozza, hogy bizonyos helyzeteket nem tudunk megfelelően kezelni. Rosszul reagálunk, leblokkolunk, túlstresszeljük a dolgot, már előre félünk, hogy vajon mi fog történni… Ilyenkor nem sokat segít a kívülről jövő jó tanács, hiszen mi is tudjuk, hogy másképpen kellene csinálnunk, de nem vagyunk képesek rá. Ezen a ponton belső segítségre, belső támogatásra van szükség. Saját magunkra van szükségünk, mégpedig bizonyos archetipikus képességre, tulajdonságra, amihez nem férünk hozzá, éppen akkor, amikor a legfontosabb lenne.

A hanganyagok, meditációk azok az eszközök, melyekkel megadhatod magadnak ezt a belső támogatást. Segítségükkel újjá tudod építeni magadban azokat a szükséges képességeket, melyekkel megoldhatod a nehéz vagy kihívást jelentő életszituációkat.

Miért és hogyan érdemes használnod őket?

Tudjuk, hogy az „ismétlés a tudás anyja”. Minél gyakrabban hallgatod meg a számodra aktuális hanganyagot, annál mélyebben és alaposabban írod át a régi reakciómintáidat. Olyan ez, mint egy átprogramozás, hiszen ki tudja, hány év beidegződéseit kell átkódolni. A hanganyagok rendszeres használatával ezt könnyedén megteheted és élvezheted a személyiségedben és az életedben bekövetkező pozitív változásokat.

Miért jók a hanganyagok?

  • könnyed, hatásosan programoz át
  • csökkenti a negatív stresszt
  • segíti a relaxációt, ellazulást
  • feltölt és energetizál
  • pozitív képeket, szuggesztiókat, szimbólumokat tartalmaz
  • segít a céljaid elérésében, a változásban
  • segíti önmagad elfogadását és önbizalmat ad
  • fejleszti az önismereted, közelebb visz önmagad teljességéhez
  • bárhol, bármikor veled lehet

A hanganyagok, imaginációk a befizetés után automatikusan megküldött emailben található linkekre kattintva letölthetők. A képek illusztrációk, a termék virtuális, letölthető formában érkezik meg hozzád.

Beköszöntött a PAP/TANÍTÓ archetípus időszaka. Kíváncsi vagy, mit üzen neked? Ki ő benned? A hozzá kapcsolódó imaginációs utazást – melyben mindezt felfedezheted – most különösen érdemes használni!

Megvásárolható hanganyagok

Relaxációs utazások

Látomáskeresés

Imaginációk az archetípusokkal

harcos archetípus
szerető archetípus
közvetítő archetípus
anya archetípus
király arcetípus
szolgáló archetípus
művész archetípus
mágus
papnő archetípus
mester archetípus