Mozgásmeditációk

A RituálTánc olyan intenzív mozgásmeditáció, amelynek kibontakozását különleges zenei összeállítás kíséri. Az aktuális témát vezetett imaginatív képek segítik, amelyek az adott archetípushoz kapcsolódnak. A mozgásmeditáció így több szinten is kifejti a hatását. Maga a 1,5 órás szabad tánc erőteljesen átmozgatja a testet. A témára és a belső képekre való hangolódás pedig a szellemi és érzelmi szintjeinket is bevonja a folyamatba.

A RituálTánc bevezet a testünkkel való tudatos, örömteli és felszabadult kapcsolódásba. A különböző ritmusok és zenei stílusok hullámaira hangolódva erőlködés nélkül találunk vissza testünk érzékeléséhez, az ösztönösséghez és a természetességhez.
A program érdekessége, hogy szokatlan és izgalmas gyakorlatokkal segíti a saját testünkkel való ismerkedést, testünk elfogadását, és elindít a másokkal való kapcsolódás felé is. Segít meghaladni szokásos, sztereotíp reakcióinkat, kimozdít szerepeinkből, felfrissíti életenergiánkat.
Lehetőséget nyújt arra, hogy rendszeresen összhangot teremtsünk testünk és lelkünk között, miközben szellemünk új inspirációkkal töltődik fel.

Neked is ajánljuk ezt a lehetőséget

  • ha szeretnéd megismerni a mozgásmeditáció különleges élményét,
  • ha szeretnéd javítani a testedhez való viszonyulást,
  • ha szeretnéd érzéseidet szabadon megnyilvánítani,
  • ha felszabadultabb, nyitottabb életre vágysz,
  • ha szeretnéd a spiritualitást a hétköznapjaid részévé tenni,
  • ha a tested építésén túl az örömre és a lelki élmények befogadására is fogékony vagy.