RituálTánc Oktatók

Berkes Szofi

Hatalmas kíváncsisággal és életvággyal születtem. Mióta az eszemet tudom, szeretek az emberekkel beszélgetni, meghallgatni a problémáikat. Ösztönös tehetségem van arra, hogy rátaláljak a felszín mögötti lényegre, a személyiség mögött a lélekre... Szeretem, amikor a titkokról lehull a lepel, a lélek kapui feltárulnak, és eljutunk a megértésig, a megkönnyebbülésig, - a gyógyulásig.

Horváth Zsófi

Gyermekkoromtól kezdve vonz a zene és a tánc, mert számomra ezek a művészetnek azon területei, melyeken keresztül ki tudom fejezni önmagamat és ki tudom bontakoztatni a kreativitásomat. A zene számomra a megnyugvást, az önmagamhoz való kapcsolódást jelenti, egy biztos pontot, ahol szabadon megélhetem az érzéseimet, egy menedéket a világban és a bennem zajló viharoktól. Olyan számomra, mint egy kapcsoló, amely segít visszatalálni önmagamhoz, a belső erőforrásomhoz. A tánc pedig egészen egyszerűen a testemhez, az aktuális állapotomhoz segít kapcsolódni.

Hum Betty

Elkötelezett híve vagyok a belső munkának. Családállítóként, konzulensként egyaránt tapasztalom ennek a nehézségeit, hogy mennyire nehéz egy-egy felismerést, oldást a mai rohanó világban „lábon kihordani”. Sokan azért sem változtatnak, mert visszatartja őket a felismerésektől való félelem. Viszont a RituálTánc sokszor segített át ezeken a nehéz pillanatokon, érzéseken.

Kili Andi

Számomra a RituálTánc…egy érintés, egy kapcsolódás, egy mosoly, egy tekintet, a figyelem, egy pillanat az örökkévalóságban, a zene, a csend, az extázis, a szabadság, a gyógyulás, a boldogság…a lélek tánca…az élet maga… Boldogsággal telik meg szívem, amikor végigkísérhetem azt a folyamatot, amin végig mennek a Rituálékon részt vevők egy-egy alkalommal. Ahogyan átalakulnak és felszabadulnak, örömtelien lépve ki a teremből, önismeretüket gyarapítva.

Krokovay Károly

Végérvényesen beleszerettem az Életbe. Abba ami körülvesz és abba is ami bennem áramlik. Lenyűgöz a lágysága, szépsége, de a felkavaró mélysége és az elsöprő, pusztító ereje is. Csodálom saját magam és a Természet hullámzó végletességét. Inspirálnak a paradoxonok, az érthetetlen, de mégis élő folyamatok. Szeretem saját magamat, másokat és az egész világot egybe látni és ölelni. Vágyom a valóságot tapasztalni és elfogadó mosollyal a szemébe nézni.

Lágler Zsófia

Nagyon fontos számomra a tánc és a szabad mozgás, mely képes elvinni mélységekbe és magasságokba, a lélek újabb és újabb dimenzióit mutatva meg.

Pap Réka Zsófia

Az önfeledt tánc testünk legőszintébb megnyilvánulása. Szabadon engedhetünk minden érzést, titkot, örömöt és bánatot, legmélyebb önmagunkat. A Rituáltánc ehhez ad teret és lehetőséget bárkinek. A tánc és a mozgás mindig az életem része volt, legyen szó gyakorlásról, edzésről, alkotásról, színpadról. Amikor 2015-ben találkoztam Szofi mozgásmeditációjával, teljesen más módon kapcsolódtam a testemhez és önmagamhoz a szabad táncon keresztül. Gyógyító, felszabadító, önismeretet segítő folyamatok indultak el bennem.