Barion Pixel
Hum Betty

Hum Betty

Hum Betty vagyok

Sokat köszönhetek Szofinak és általa a RituálTáncnak! És természetesen a RituálTánc Tréner képzős csoporttársaimnak, akikkel végig táncoltuk a képzés 2 évét. Csodás felismerések, fejlődések tanúja voltam. Csodás oldásokat éltem meg a táncos műhely-foglalkozásoknak köszönhetően.

Szeretettel ajánlom a RituálTánc programokat, melyeket kizárólag Berkes Szofi által képzett trénerek vezetnek.

Elkötelezett híve vagyok a belső munkának. Családállítóként, konzulensként egyaránt tapasztalom ennek a nehézségeit, hogy mennyire nehéz egy-egy felismerést, oldást a mai rohanó világban „lábon kihordani”. Sokan azért sem változtatnak, mert visszatartja őket a felismerésektől való félelem. Viszont a RituálTánc sokszor segített át ezeken a nehéz pillanatokon, érzéseken.

Hogyan is működik?

A mozgás, a tánc, a meditatív gyakorlatok, a zene, a ritmusok ereje, a csoportdinamika, a csoporttársak folyamatai mind segítik a saját folyamatainkat a lehető legjobban megélni.

A RituálTánc az archetípusokat és az általuk képviselt minőségeket hívja segítségül és a kb. 1,5-2 órás foglalkozásokon egy-egy adott téma kapcsán indulunk el önmagunk megismerésére.

Ismeretlenül csöppentem a RituálTánc világába, melyet Szofi olyan tökéletesen megalkotott, ugyanakkor minden pillanata ismerős volt. Mintha mindig is a részem lett volna. A tánc, a mozgás felszabadít és teljesen ellazít még akkor is, ha egy nehezebb téma kerül elő, mint pl.: az élet és a halál kérdésköre, vagy a szülőkkel való kapcsolat, esetleg a párkapcsolati mintáink, stb.

Mindenkinek ajánlom a csoportos foglalkozásokon való részvételt, legyen az gyöngyfűző szakkör, baba-mama jóga, irodalmi est, kerekasztal beszélgetés, családállítás, sport, stb. Minden élmény hozzánk ad valamit, amitől többek leszünk pl.: egy élménnyel, érzéssel vagy egy életre szóló ismeretséggel.

Örömmel adom át tapasztalataimat a RituálTánc mozgásműhely foglalkozásaimon, melyre mindenkit szeretettel várok!

Ha hív téged is a meditatív mozgás lehetősége, csatlakozz hozzánk a különböző helyszíneken és időpontokban megrendezésre kerülő RituálTáncokon.

Érdeklődésedet és jelentkezésedet a honlapon szereplő elérhetőségeken várjuk.

Szeretettel: Betty