Barion Pixel
Lágler Zsófi

Lágler Zsófia

Nagyon fontos számomra a tánc és a szabad mozgás, mely képes elvinni mélységekbe és magasságokba, a lélek újabb és újabb dimenzióit mutatva meg. Hatalmas inspirációval tölt el a mozgás-meditáció, mint technika és lehetőség, mely megerősíti a kapcsolatot önmagunkkal, és ezáltal embertársainkkal is. Leginkább azokat a módszereket kedvelem, ahol megmutatkozhat, felszínre jöhet bennünk az, ami van, természetesen és ezáltal szinte egészen könnyedén.

A tantra útján kezdtem el megtapasztalni ezt a szeretetteli, megengedő odafordulást önmagunk és mások felé. Több, mint 10 éves spirituális-önismereti utam során találkoztam a tantrával, mely mostanra életem részévé és hivatásommá vált. A TantraSziget programtartójaként rengeteg emberrel találkozom, folyamatosan tanulva önmagamról, az emberi kapcsolatokról, a felmerülő kihívásokról.

Az általam megalkotott tantrikus témájú rituáltánc – mozgásmeditációkban szeretném ötvözni a szabad mozgást, és a tantra útmutató tanításait, olyan belső utazásokra hívva Benneteket, ahol megtapasztalhatjátok lényetek egy magasabb, már létező aspektusát. Felismerni azt, ami már van, odafordítva arcunkat a fény felé.