Kedves Táncos Társam!

Örömmel köszöntelek az Új Évben!

Ilyenkor szinte mindannyiunkban végbemegy egyfajta összegzés. Átgondoljuk a múlt időszakot és levonjuk a tanulságainkat – sikerek és kudarcok, kibontakozások és újabb irányok…

Ez nagyon fontos, hiszen csak így lehetünk egyre tudatosabban jelen életünk aktív alakításában.

Ez a téma már valójában a mostani archetípusunkhoz
– a bennünk élő MESTERHEZ – kapcsolódik.

Hiszen életutunk, tapasztalataink bővülő kincsestára egyre jobban kikristályosít bennünk olyan képességeket és kvalitásokat, ami a mi egyediségünkből, különlegességünkből fakad.

Minden lény, minden ember megismételhetetlen és csodálatos. Nincs szükség arra, hogy külső mintákhoz igazodjunk, hiszen senki sem lehet pont úgy tökéletes a maga nemében, mint minden EGY-ÉN.

belső MESTER megtalálása életünk legnagyobb kihívása lehet. Természetesen amíg belül nem lelünk rá, addig szükségünk van kívülről jövő irányításban, tanításban, szellemi vezetésben. Ez a folyamat nem lineáris, hanem inkább hullámszerűen, ciklikusan történő, emelkedő tudatosulás. Mint egy „szellemi hegy” megmászása.

Mondják, hogy amint a tanítvány megérett, mestere is megjelenik.
Ez az univerzális törvény mindig teljesül, ahogy azt biztosan már Te is megtapasztaltad. Nem biztos, hogy mindig egy személy, egy ember képében, hanem gyakran egy könyv, egy spirituális csoportban való részvétel, egy vers, egy művészi alkotás sugárzó jelenléte az, ami felébreszti benned a belső TUDÁST. Hiszen minden bölcsesség alapvetően bennünk van. Fordítsd tehát tekintetedet befelé és találkozz önmagaddal, saját lelked törvényszerűségeivel. Ismerkedj meg sorsoddal, élethivatásoddal ebben az időszakban!

Határozd el, hogy megvalósítod, amit szeretnél!

Azt kívánom Neked, hogy valódi szándékaid szerint válj egyre örömtelibbé, teljesebbé!
A belső fény növekedjen benned és mutasson utat számodra az elkövetkezendő évben!

… és természetesen örömmel látunk a hétfői RituálTáncokon továbbra is!

Berkes Szofi