Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Néhány nap múlva Telihold lesz, és ilyenkor minden gondolat, tett és érzés nagyobb teremtő erővel bír. Nem mindegy tehát, hogy mit indítunk el azon a napon, milyen hangulatban leszünk, mivel foglalkozunk. Ebben a mozgásmeditációban most erre hangolódhatunk együtt, és a térbe varázsolhatjuk a Telihold gyöngyház-ezüst ragyogását.

Az égitestek különböző befolyásai fizikailag is hatnak a földi életünkre. A Hold tömegvonzása okozza az árapály jelenségét.
Ennél azonban sokkal többről van szó. A fizikai hatás mellett nagyon erős energetikai összeköttetés van a Hold ereje és az érzelmi energiák között.

Ezt fogjuk felhasználni ebben a táncmeditációban, ahol megidézünk egy gyönyörű tengerparti környezetet, amit a Telihold fénye ragyog be. Ebben az ezüstös fényben mozdulva engedjük, hogy érzelmeink is felébredjenek bennünk és egyre áramlóbbá és fluiddá váljunk.

Érzelmeink teremtő erőnk és képességünk üzemanyaga.
Nem mindegy azonban, hogy milyen minőségű az érzelmi töltésünk, hiszen sokszor tapasztalhattunk, hogy negatív energiáinkkal poklot teremtünk mennyország helyett.

Használjuk tehát ezt a csodás lehetőséget arra, hogy megtisztított és felduzzasztott pozitív érzelmeink dagályhullámai feltölthessék belső világunkat és megsokszorozzák teremtő erőnket!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!