Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem  és imádom!”

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:
Az Álmodó archetípus témái közül most egy nagyon finom rezgésű, sokaknak talán idegen témát érintünk.

Az angyalokkal fogunk táncolni.

Mindannyian hallottunk az angyalokról, és van is valamilyen elképzelésünk róluk.
Azt vettem észre, hogy ez a téma jellemzően két részre osztja az embereket. Vannak, akiket nagyon érdekelnek az angyalok, vannak, akiket teljesen hidegen hagynak.

Ez a kettősség magára az archetípusra is jellemző. Gondoljunk csak a Halak csillagjegy szimbólumára, amiben a két hal ellentétes irányba úszik.

Sokféleképpen értelmezhető ez a kettősség. Ebben az esetben a racionálisabban gondolkodók, akik a láthatóban és megfoghatóban „hisznek”, nem valószínű, hogy az angyalokat hívják segítségül, ha bajuk van. Azok, akiket érdekelnek a láthatatlan dimenziók, valószínűleg találkoznak ezzel a témakörrel és sokat megtudnak az angyali hierarchiákról.

Akár egyik, akár a másik „csoportba” tartozol, számodra is érdekes lesz ez a RituálTánc. A mozgásmeditáció módszere ugyanis nem az elméleti síkot, hanem az észlelés, a megérzés és az emlékezés tartományait is életre kelti bennünk.

Ebben a táncban gyönyörű, inspiráló zenékre fogjuk a saját belsőnkben megérezni, vajon mit is jelent számunkra mindez egy mélyebb szinten. Megtapasztalhatjuk azt is, hogyan tudunk érzékenyebbé és nyitottabbá válni a magasabb tudatállapotok felé.

Végül ráhangolódásképpen idézek néhány sort Rudolf Steinertől, korunk egyik nagy szellemtudósától:

… az ember három burkán – ami fizikai, éter- és asztráltestként körülvesz bennünket – a hierarchiák valamennyien közreműködnek. A hierarchiák azonban nem csak megalkották ezeket a burkokat, hanem még mindig ezekben dolgoznak! Az angyalok a hozzánk legközelebb álló hierarchia, akik az asztráltestünkben végbemenő változásokkal foglalkoznak.
Abban szeretnének segíteni nekünk, hogy minden emberben az istenség képmását ismerhessük fel, és nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is. Akkor nem lesz szükség semmiféle vallási kötelezettségre, mert az emberek közötti érintkezés vallásos aktusként, szentségként fog lejátszódni, és senkinek sem lesz szüksége templomra és más külső formákra a fizikai életben, hogy vallásos életét fenn tudja tartani.
… Ez az alapvető impulzus az angyalok munkájában: teljes vallási szabadságot létrehozni az emberiségben…
(Rudolf Steiner: Mit csinál az angyal az asztráltestünkben?)

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!