Események betöltése

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

“Valahogy rátaláltam az eseményre és nem volt bennem kétség, hogy erre el kell jönnöm. Nem is csalódtam még ma is hatása alatt vagyok.”
“Tegnap volt táncos életem legnagyobb extázisa, köszönöm neked, nektek.”
“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem és imádom!”

A Kabbalah (zsidó misztika és spiritualitás) több ezer éves tudásanyaga az emberi életrendszer csodálatos összefoglalását rajzolta meg az Életfa szimbólumában.
Ez a misztikus ábra 10+1 szférát, Szefírát mutat be, melyek mindegyike egy számunkra is elérhető kozmikus intelligenciát, isteni ősprincípiumot, és természetesen a hozzá kapcsolódó erőt is tartalmazza. Ezek az erőkörök olyan ideákat hordoznak tehát, mellyel feltöltekezve valóban azzá az emberré válhatunk, ami a sejtjeinkbe van kódolva és amire igazán vágyunk legbelül.

Ezt az esszenciális bölcsességtant elevenítjük fel ezen a mozgásmeditáción, ahogy sorban ráhangolódunk a különböző Szefirákra (erőközpontok). Így táncunkkal kapcsolódunk a mikrokozmoszunkban lévő Életfához, ami segít életre kelteni a bennünk szunnyadó lehetőségeket.

Táncoljunk együtt, hogy élvezhessük, ahogy a tiszta életerő lényünk minden részében áramlik, és Életfánk gyümölcsei beérnek!

Ezzel a gyönyörű mozgásmeditációval zárjuk a Szolgáló archetípus időszakát, hogy a bennünk élő Művésszel utazhassunk tovább táncösvényünkön.

Tarts velünk!

Berkes Szofi   Berkes Szofi


Részvételi díj: 3.500,- Ft
Bérlet: 12.000,- Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)
 

A részvételhez a következő lépések szükségesek

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

 

  Ha először jársz RituálTáncon és nem tetszik, akkor az óra után csak kérned kell és kérdés nélkül visszakapod a részvételi díjat!

    Jelentkezem a táncra


    Oszd meg, hogy másokhoz is eljusson!